Poncho

1 til 24 af 173

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 24 af 173

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Poncho

I denne kategori finder du vores brede udvalg af dryrobes og funktionelle surfponchoer til vandsportsgrene. 

Mærker, vi tilbyder
Du finder ponchoer og dryrobes fra førsteklassesmærkerne Annox Sports, Dryrobe, Manera, FCS og Neilpryde. Alle kendt for deres kvalitet og præget af deres passion for vand og sport.

Dryrobe / Ponchoer - Hvad kan du bruge dem til?
Udover at være det næste hotte inden for modeverdenen, så er en surf poncho eller dryrobe også et smart og funktionelt produkt at eje. De kan bruges til at tørre dig af efter en fed kitesurfingsession eller en hyggelig tur med din SUP.
Er du mere til bare at sidde og slappe af på stranden eller hygge ved bålet på campingturen en kølig sommernat, så er en poncho eller dryrobe også ganske effektiv til at holde dig dejlig varm. Som det vildeste kan de også anvendes som dit helt eget personlige og mobile omklædningsrum, så du hurtigt kan skifte til badetøjet, våddragten eller dit almindelige strandoutfit.

Hvem er de til?
Alle og enhver for at beskrive det kort. Men du vil ikke have det kort, du vil have detaljer og massevis af guldkorn, ja du vil. Så læs videre nu, for her serveres de: 
Alle vores ponchoer eller dryrobes her på siden kan enten fås i en "One size fits all" størrelse eller i børne- og voksenmodeller med forskellige størrelser, såsom M, L eller XL. Så der er rig mulighed for at finde en størrelse perfekt egnet til dig.
Det, som du skal tænke på, når du vælger størrelse, er at for at du skal kunne anvende produktet som et omklædningsrum, skal du helst vælge en størrelse, hvor du vil have plads til netop dette. Dog, hvis du vil anvende din surfponcho eller dryrobe som frakke, kan en mindre størrelse sagtens benyttes.

Om det skal være langærmede eller kortærmede ponchoer / dryrobes afhænger af personlige præferencer, samt hvilke situationer, du ønsker at anvende din poncho / dryrobe under.
Hvis du hurtigt skal skifte kluns eller sætte grej op, vil en kortærmet være lettere for dig, da du ikke vil blive begrænset i dine armbevægelser. De er også typisk billigere end langærmede surfponchoer / dryrobes. Et andet plus gælder for børn, som stadig er i voksealderen. Her vil en kortærmet dryrobe eller surfponcho give bedre frihed til det, samt også herved holde i flere år ad gangen.
Skal du derimod have et mere funktionelt omklædningsrum med højere varme og til et mere alsidigt brug, så vil en langærmet være det smartere valg for dig. Især, hvis din sportsgren eller den aktivitet, du udøver, generelt kræver, at du står og venter i længere tidsperioder udendørs under forskellige vejrforhold.

I hvilke sportsgrene vil man få stor gavn af en dryrobe / poncho?
Det er kort sagt alle vandsportsgrene fra kitesurfing og paddleboarding til svømning og dykning. Udøver du en af disse sportsgrene, vil en dryrobe / surfponcho hjælpe dig med at tørre af, holde dig godt varm og give mulighed for let at kunne skifte mellem dit sportstøj og dit almene outfit.

Udover at være et funktionelt produkt for vandsportsudøvere, så er det også et fedt produkt til alle, der elsker camping, festivaler, samt andre former for events eller bare al slags udendørs aktivitet under køligere vejrforhold.