Story Airtrack 6m x 1m x 20cm


Pris: 6.163,56 kr

Special Price 2.594,79 kr BLACK WEEKEND

6.163,56 kr
Beskrivelse
Detaljer
Story airtracks i mange farver og af høj kvalitet, med en tykkelse på 20 cm og en længde på 5 meter. 20 cm tykkelse giver bedre komfort og et bedre aftræk ved spring, hvilket gør at disse lange airtracks er oplagte for voksne gymnaster og større børn.

6 meter lang airtrack, hvorfor ikke endnu længere? Med velcro i enderne kan du sammekoble din Story airtrack til en anden, og opnå utrolig lange springbaner der vil gøre din gymnastik træning med vennerne til en sand fornøjelse. Linjen i midten hjælper dig med at holde dig indenfor airtracken, når du kombinerer dine forskellige spring.
Der medfølger en elektrisk pumpe og en taske ved købet af disse airtracks, så du nemt kan medbringe den i parken eller på stranden og hurtigt bliver klar til at gå amok med flikflaks og saltoer.

Er du gymnast på højt niveau eller elsker du bare leg og sjov, så vil du kunne få mange timers glæde ud af disse airtracks fra Story.
Bedømmelser

Længde:

Airtracks kommer i mange forskellige længder. En typisk "hobby airtrack" som de fleste har stående i haven, er typisk 3-6 meter lange. Jo længere en airtrack er, jo flere spring kan du lave i træk - Så går du efter en airtrack som du kan lave en hel serie på af spring, så skal du op i 5-6 meter lang airtrack. Hvis du kun er ude efter at lave et enkelt eller to/tre spring i træk, så er en airtrack på 3-4 meter nok.

Bredde:

Den typiske bredde på en airtrack er 1 meter bred. Dette er den ideelle bredde for at lave enkelte eller hele serier af spring.

Tykkelse:

Tykkelsen på en airtrack er typisk 10-20 cm. Her er 10 cm det mest almindelige for "hobby airtracks". En airtrack på 20 cm er beregnet til at kunne tage en højere belastning, og der er derfor beregnet for unge/voksne gymnaster.

Konstruktion:

Airtracks er enten bygget med Single Rail eller Double Rail. Her er sidstnævnte den højeste konstruktion for en airtrack, og holdbarheden er derfor markant længere end på en almindelig single rail airtrack.

Volume:

Volumen er angivet i Liter (L), og er det antale Liter en airtrack kan rumme.

Vægt:

Vægten på én airtrack, uden tilbehør.

Pumpe:

Alle airtracks er oppustelige og skal derfor pumpes før brug. Ved køb af de fleste airtracks medfølger der en pumpe. Nogle af de store mærker som Story har inkluderet elektriske pumper på deres topmodeller af airtracks - Dog medfølger der en almindelig håndpumpe hos de fleste andre mærker.

Taske:

For de fleste airtracks er en taske inkluderet, dette er smart til når du skal transportere din airtrack.

Maks. belastning:

Den maksimale bruger belastning for en airtrack er væsentlig for garanti og holdbarheden på din airtrack. Den maksimale brugerbelastning må ikke overskrides, da dette kan skade din airtrack.

Sammenkobling system:

På nogle airtracks er der en sammenkobling system, så du har mulighed for at koble 2 eller flere airtracks sammen. Dette er smart når du vil have en lang airtrack bane, så du kan øve dine lange serier af spring.

Håndtag:

Et håndtag på din airtrack er god at have, til når du skal transportere den rundt.
Specifikationer
Længde 600 cm
Bredde 100 cm
Tykkelse 20 cm
Konstruktion Double Rail
Volume 1200 L
Vægt 16 kg
Pumpe Elektrisk pumpe
Taske Inkluderet
Maks belastning 200 kg
Sammenkobling system Velcro
Håndtag Ja