Komplette Surfskate

1 til 24 af 68

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 24 af 68

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Komplette Surfskates

I denne kategori finder du alle vores komplette surfskates, som vil gøre dig til en sand surferkonge eller dronning på land. Der er en masse forskellige typer af surfskate boards at vælge mellem, der hver har sit unikke og flotte design. Er du interesseret i at vide mere om surfskates og hvad der gør dem helt specielle i forhold til andre typer skateboards, kan du læse videre her forneden.
Du kan også læse vores brede longboard købsguide her.

Hvad er et surfskate?

Et surfskate er et slags longboard, som giver følelsen af at surfe i gaderne. Denne følelse eller fornemmelse var i starten mest en trang fra surfere verden over, som manglede en alternativ mulighed for at komme ud at ”surfe” på dage stille vand. Med tiden er surfskating dog udviklet yderligere og blevet en vedvarende passion for både skatere og surfere i hele verden.
Uanset om du mest er til skating eller surfing, så kommer du ikke tættere på surferfølelsen end når du glider og carver afsted hen over de asfalterede bølger på et surfskate.

Hvordan fungerer surfskates?

Alle typer skateboards og longboards er designet med henblik på tricks, freestyle/freeride, cruise, dancing eller downhill kørsel.
Find her alle vores komplette cruiser boards eller fede pennyboards.
Eller se vores store udvalg ud af forskellige longboards eller trick skateboards.
Det samme kan siges om surfskates, som specifikt er lavet til at give en surferfølelse på asfalt. Selve hovedelementet for at gøre denne særlige bevægelse mulig, er de kendetegnende surf-trucks. Disse trucks eller surfskate truck adaptere, som man også kan anvende, er specielt designet til at udvide drejeevnerne for dit surfskate. Hvilket giver mulighed for at lave vildt skarpe drej fra side til side, og skrue helt op for carving og og pumping evnerne.
Truksene er specifikt det der gør at surfskates kan give samme følelse som på surfboards. Boardets form, længde og bredde, samt hjultype osv. medvirker til andre evner ved specifikke surfskates i forhold til om det også er godt til cruising, freeride og/eller freestyle kørsel.
Se her alle vores dele og trucks til surfskates.

Hvem er surfskates for?

Selvom det startede med at surfskates primært var til surfere på dage hvor vejrforholdene ikke var optimale for surfing. Så er surfskating som nævnt kommet langt med tiden og i dag kan alle hoppe med på beton og asfaltsbølgerne. Surfskates er nemlig for alle – både begyndere og øvede skatere uafhængigt deres niveau. Hvis du bare brænder en lille smule for den frie surferfølelse og det lækre køreglade flow, så er et surfskate helt klart noget for dig!
Husk dog altid den rette beskyttelse. Da du ikke blot falder i vandet, men i stedet reelt oftest kører på hård beton, trægulve eller asfalt.
Find her alt vores forskellige beskyttelsesudstyr til surfskating.