Filtrering

Penny 22"

1 til 24 af 97

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 24 af 97

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Design, stil og komfortabilitet er essensen af cruiserskateboards. Vi drømmer om at cruise gennem byen eller langs strandpromenaden med god stil, lækkert design og et behageligt ride. Med tiden er et skateboard ikke kun blevet en betegnelse for twintips med kicktail beregnet til kickflips, grindes og højre air tricks. Skateboardet findes nu også i variationer, der mere er designet til at køre komfortablt og have et godt look. Cruiser skateboard adskiller sig altså fra skateboards, ved at være mere komfortable at køre på, samt mindre egnet til tricks.

Cruiser:

Cruiserskateboards er designet til at være behagelige at køre på, når du skater gennem byen og ikke kan være helt sikker på hvilken asfald du kommer på. Skateboards til cruising har større og blødere hjul, hvilket gør dem i stand til at kører over ujævnheder i vejen. Decket ofte designet til at have lidt flex, for at pushing bliver en smule lettere, og kuglelejerne har utroligt høje ABEC-værdier for at få de bedst rullende hjul. 
Cruiser skateboards er noget for dig hvis du ikke regner med at skulle lave vilde tricks, men har mere fokus på stil og ønsker dig et flot board som er nemt at køre på.

Du kan læse meget mere om cruiser skateboards komponenter her. Ellers er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice som sidder klar til at besvare dine sprøgsmål.