Penny 22"

1 til 24 af 69

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 24 af 69

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Penny 22"

Design, stil og komfort er essensen af cruiserskateboards. Vi drømmer om at cruise gennem byen eller langs strandpromenaden med god stil, lækkert design og et behageligt ride. Med tiden er et skateboard ikke kun blevet en betegnelse for twintips med kicktail beregnet til kickflips, grindes og høje air tricks. Skateboardet findes nu også i variationer, der mere er designet til at køre komfortabelt og have et godt look. Cruiserskateboards adskiller sig altså fra skateboards, ved at være mere komfortable at køre på, samt mindre egnede til tricks.

Cruiser

Cruiserskateboards er designet til at være behagelige at køre på, når du skater gennem byen og ikke kan være helt sikker på, hvilken asfalt du møder. Skateboards til cruising har større og blødere hjul, hvilket gør dem i stand til at køre hen over ujævnheder i vejen. Decket er ofte designet til at have lidt flex, for at pushing bliver en smule lettere, og kuglelejerne har utroligt høje ABEC-værdier for at få de bedst rullende hjul. 

Cruiser skateboards er til dig, der ikke regner med at skulle lave vilde tricks, men mere har fokus på stil og ønsker dig et flot board, som er nemt at køre på.

Læs mere om cruiserskateboards komponenter eller kontakt vores kundeservice, som sidder klar til at besvare dine sprøgsmål.