Freestyle / Freeride

1 til 24 af 116

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 24 af 116

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Freeride longboards er som regel symmetriske, også kaldet for twintip. Dette betyder at du kan skate i begge retninger uden problemer. Freeride longboards kan bruges til lidt af hvert, men er især gode til at udfører masser af spins og tricks mens man slider afsted. Dette gør selvfølgelig at freeriding er lidt mere anvanceret i forhold til cruising.
Et deck til freeride longboards er typisk ikke med særlig meget flex, hvis noget overhovedet. Derudover er hjulene små og hårde, da dette sørger for at man skate stabilt og hurtigt.
Freeride longboards er for dem der vil have et mere alsidigt longboard, man som nybegynder også vil kunne dygtiggøre sig med.

Longboards til freestyle er formet med en kicktail, der gør det muligt at poppe ens longboard op fra jorden, og så herved udfører en række blærede tricks. Decket er lavet med masser af flex og derfor vildt fast.
Freestyle longboards har hårde og små hjul, da dette vil være med til at give en bedre fart og gøre manøvrer lettere, samt mere responsive.
Freestyle longboards er til dem der elsker sjov og vilde tricks, og som har svært ved at vælge mellem et skateboard eller et longboard. Med et freestyle longboard får man lidt af hvert i et board.