Filtrering

Longboard

1 til 24 af 232

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 24 af 232

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Alle Longboards

Et longboard er groft sagt et forvokset skateboard, hvor begge trucks sidder omvendt og hjulene er større og blødere. Det gør longboardet til et meget komfortabelt køretøj, som kan klare alle asfalttyper. 

Sporten longboarding er blevet stor i Europa. Men her i norden har vi også opdaget det sjove i at suse med adrenalin og høj hastighed gennem byen. Det kan være på vej til skole, eller ned af den stejleste bakke. Det er ikke nogen forudsætning at have skateboarderfaring for at lære at stå på longboard. Det er nemlig et langt og bredt board, som i modsætning til andre boards giver meget stabilitet. Som nybegynder kan du bare vælge et af de større boards, som byder ekstra meget stabilitet. Eller du vælger et kvalitetsboard, for der står alle døre åbne i forhold til cruising, downhill og freeride.
 

Longboard egenskaber:

Et longboard til cruising har ofte formen af et surfboard (pintail). Det har et medium flex, som gør det komfortabelt at køre på, kombineret med bløde trucks, der gør det nemmere at komme rundt i svinget. Cruiser-longboardet har som regel et meget iøjnefaldende design, som henvender sig til skateren, der cruiser med stil og bare vil have det sjovt.

Et longboard til freeride er symmetrist (twintip) og kan både køre den ene og den anden vej. Ved freeride handler det om at udføre en serie af spins og tricks mens man slider, hvilket gør det en del mere avanceret end cruising. Decket er ofte uden flex og hjulene er små og hårde, som gør det muligt at køre hurtigt og giver stabilitet når man slider. Freerideboardet er for dem som søger efter deres næste board og vil lære at slide - Eller for nybegyndere der gerne vil have et board, som de kan udvikle sig med.

Et longboard til downhill er asymmetrisk og utrolig stabilt. Downhill er en disciplin, hvor det handler om at køre ned af bakken så hurtigt som muligt. Derved kan opnås hastigheder op til 100 km/t! Derfor skal boardet være utrolig stabilt, uden flex, med store bløde hjul og hårde trucks. Downhillboards er dig, der elsker høj hastighed og bare vil give den gas.

Et longboard til freestyke har kickstails, så man kan poppe boardet op fra jorden og lave forskellige tricks. Decket kan både være flexy og fast. Hjulene er ofte mindre og mellemhårde, hvilket giver boardet hastighed og gør det nemt at manøvrere. Freestyle-longboardet henvender sig til dig, som står mellem valget af skateboard og longboard. Med freestyleboardet får du det bedste fra begge verdener.