Filtrering

Skateboard


 

1 til 24 af 517

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 24 af 517

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Komplette skateboards

Her finder du vores store samling af komplette skateboards til tricks til skatere på alle niveauer, fra helt nybegyndere til øvede.

Der findes masser af forskellige konstruktioner og nogle er bedre til det ene end det andet, men alle egner de sig til tricks. Så hvis du søger et kvalitetsskateboard til god gammeldags freestyle skateboarding, vil du uden tvivl kunne finde et til lige netop dig!

Hvorfor vælge et komplet skateboard?

Med et komplet skateboard mener vi et, som er samlet fra start og med det samme er klar til sjov i skaterparken eller på gaden. Det egner sig til dig, der enten ikke ønsker at samle dit eget skateboard, til dig, som er ny indenfor skateboarding eller bare hurtigst muligt vil ud at udføre svedige tricks i byen.

Komplette skateboards til børn

Skateboards i børnestørrelser er som regel lidt smallere, normalt mellem 7,0 og 7,5 tommer. Fordelene ved et mindre bræt er bedre kontrol og en lettere vægt, samt lavere risiko for at ramme brættet med foden, mens man skubber. Skateboards fra str. 7.0’’ kan typisk bruges af børn fra 5 år og opefter, eller endda lidt yngre, afhængigt af niveau og højde. Børn vokser hurtigt, så komplette skateboards er den oplagte startløsning. Du vil kunne spare både kræfter og penge ved at samle et bræt fra bunden - bedre bliver det jo ikke!

Gå til vores komplette skateboards til børn.

Find den rigtige størrelse i vores skateboardguide.

Komplette skateboards til teenagere og voksne

Komplette skateboards til større børn og voksne starter fra størrelse 7,5 tommer. Ud over det der står i størrelsestabellen, er valg af den rigtige skateboardstørrelse også et spørgsmål om personlig præference. Bredere boards er en god løsning til nybegyndere, da de er nemmere at køre på ved højere hastigheder og du simpelthen har mere plads til dine fødder. For at lære flip-tricks eller spare noget boardvægt, er en mindre størrelse dog sikkert at foretrække.

Se vores komplette skateboards.

Læs mere om skateboard størrelser i vores skateboardguide.

Valg af skateboard med de rigtige komponenter

Når du leder efter dit drømmeskateboard, anbefaler vi, at du ved, hvor du skal skate henne. Til park fungerer hårdere hjul bedst - kombineret med stivere dæk af god kvalitet med en medium concave, hvis du endnu ikke har specifikke konkav-præferencer. Til skateboarding på gaden, fungerer blødere hjul med bedre greb nok bedst, fordi du nemmere vil kunne køre på ujævne underlag. Andre specifikationer som vægt, lejer og griptape er også værd at kigge på.

Du kan også personalisere dit skateboard senere i fremtiden ved at udskifte enkelte komponenter.

Få en hurtigere skateboarding progression

Beskyttelsesudstyr og hjelm betyder ikke kun en højere sikkerhed, men også en meget hurtigere skate-progression. Når du lærer nye tricks og kører på ramper, vil du eller dine børn simpelthen turde mere, ved at vide, at udstyret vil beskytte jer. At kunne tage en lidt højere risiko betyder at kunne opnå en hurtigere progression, så det med at have pads og hjelm på er bare en win-win!

Gå til vores beskyttelsesudstyr

For at tage dit skateboarding til det næste niveau, kan du overveje at få dine egne ramper og rails, til de dage, hvor du ikke er i skateparken eller bare ønsker at øve dig så tæt på dit hjem som muligt.

Se vores brede udvalg af ramper og rails

.