Voksne

1 til 24 af 37

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 24 af 37

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
Her vil du finde et stort udvalg af inliners til voksne. Der findes forskellige typer af inline rulleskøjter til voksne, og hvis du som voksen vil få mest ud af dine nye rulleskøjter, bør du læse dette for at være sikker på at du vælger rigtig.
Indledningsvis kan det nævnes at rulleskøjtestørrelser som regel passer med din normale skostørrelse. Vigtigt er det også at huske, at rulleskøjter skal gås til, ligesom almindelige sko.

Motions og fitnessrulleskøjter findes kun som inline rulleskøjter, og er gode fordi de har komfort og ruller godt, også på længere ture. Når du vælger en fitness- eller motions inliner rulleskøjte, er det vigtigste at de sidder godt på dig. Du kan med fordel vælge en lidt blødere støvle og dermed gå på kompromis med responsivitet som føljer med den stive støvle.

Freeskates er rulleskøjter der kan lidt mere end motions rulleskøjten. Freeskates har en stivere støvle og mellemstore hjul. Denne rulleskøjte kan bruges til småtricks og er mere responsiv. Kontrollen over denne støvle er stor og en fordel, hvis man vil køre med fart gennem smalle steder.

Mere specialiseret inliners:
Aggressive skates er meget stive, har små hjul og er kompakte. De benyttes til tricks på ramper eller street obsticals.
Speed skates (race) her en lav støvle for at opnå bedre fleksibilitet. Hjulene er meget store, og rulleskøjten er beregnet til at rulle hurtigt.
Hocky skates er stive og har små hjul med godt bid i underlaget. Rulleskøjten er meget responsiv, og kan hurtigt skifte retning. Lidt anderledes ift. andre inliners, har hocky rulleskøjter kun snørebånd som lukkemekanisme.