Voksne

1 til 24 af 99

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 24 af 99

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Inline voksenrulleskøjter

Her vil du finde et stort udvalg af inliners til voksne. Der findes forskellige typer af inline rulleskøjter til voksne, og hvis du som voksen vil få mest ud af dine nye rulleskøjter, bør du læse dette for at være sikker på, at du vælger rigtigt.

Indledningsvis kan det nævnes, at rulleskøjtestørrelser som regel passer med din normale skostørrelse. Vigtigt er det også at huske, at rulleskøjter skal gås til, ligesom almindelige sko.

Motions og fitnessrulleskøjter findes kun som inlinerulleskøjter, og er gode fordi de har komfort og ruller godt, også på længere ture. Når du vælger en fitness- eller motions inlinerrulleskøjte, er det vigtigste at de sidder godt på dig. Du kan med fordel vælge en lidt blødere støvle og dermed gå på kompromis med den responsivitet, som følger med den stive støvle.

Freeskates er rulleskøjter, der kan lidt mere end motionsrulleskøjten. Freeskates har en stivere støvle og mellemstore hjul. Denne rulleskøjte kan bruges til småtricks og er mere responsiv. Kontrollen over denne støvle er stor og en fordel, hvis man vil køre med fart gennem smalle steder.

Mere specialiserede inliners:
Aggressive skates er meget stive, har små hjul og er kompakte. De benyttes til tricks på ramper eller street obstacles.
Speed skates (race) har en lav støvle for at opnå bedre fleksibilitet. Hjulene er meget store, og rulleskøjten er beregnet til at rulle hurtigt.
Hockey skates er stive og har små hjul med godt bid i underlaget. Rulleskøjten er meget responsiv, og kan hurtigt skifte retning. Lidt anderledes ift. andre inliners, har hockeyrulleskøjter kun snørebånd som lukkemekanisme.