Børn

1 til 24 af 37

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 24 af 37

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
Inliners til børn og unge har længe været populært, formentlig fordi man kan have det sjovt på en aktiv måde med sig selv, venner og/eller familien. Børne inliners er stabile når de begynder at rulle, derfor kand et være nødvendigt at hjælpe børn igang (hvorimod side-by-side rulleskøjter er mere stabile i lave hastigheder). Børne rulleskøjter har en god støtte til foden og anklen. Den bløde børne rulleskøjte støvle giver mere komfortabiletit og åndbarhed, mens støvle der er mere stiv i det, har bedre støtte og giver mere kontrol.

De fleste børne inliners (rulleskøjter) kan justeres i størrelsen. Dette gør dem ideelle til børn og unge i voksealderen, da de flere sæsoner efter hinanden, kan justere og tilpasse rulleskøjtens størrelse. Du vil finde en guide til hvordan du justerer børne rulleskøjten under "størrelsesguide" på produktet.
Børne inliners lukkes ofte med en spænde der gør der super nemt for børn at åbne, lukke og stramme rulleskøjten så den passer dem. Du kan læse mere om rulleskøjer i vores rulleskøjte guide.

Vi anbefaler at alle børn benytter passende sikkerhedsudstyr. Du kan her se vores sikkerhedsudstyr til rulleskøjter.