Børn

1 til 24 af 69

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 24 af 69

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Inline børnerulleskøjter

Inliners til børn og unge har længe været populært, formentlig fordi man kan have det sjovt på en aktiv måde med sig selv, venner og/eller familien. Børneinliners er stabile, når de begynder at rulle og derfor kan det være nødvendigt at hjælpe børn igang (hvorimod side-by-side rulleskøjter er mere stabile i lave hastigheder). Børnerulleskøjter har en god støtte til foden og anklen. Den bløde børnerulleskøjtestøvle giver mere komfort og åndbarhed, mens støvler der er mere stive i det, har bedre støtte og giver mere kontrol.

De fleste børneinliners (rulleskøjter) kan justeres i størrelsen. Dette gør dem ideelle til børn og unge i voksealderen, da de flere sæsoner efter hinanden, kan justeres og tilpasse rulleskøjtens størrelse. Du vil finde en guide til, hvordan du justerer børnerulleskøjten under "størrelsesguide" på produktet.
Børne inliners lukkes ofte med en spænde, der gør det super nemt for børn at åbne, lukke og stramme rulleskøjten så den passer dem. Du kan læse mere om rulleskøjter i vores rulleskøjteguide.

Vi anbefaler, at alle børn benytter passende sikkerhedsudstyr. Du kan her se vores sikkerhedsudstyr til rulleskøjter.