Inliners

1 til 24 af 131

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 24 af 131

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Inline Rulleskøjter

Hvad er inline rulleskøjter?

Inline rulleskøjter eller inliners er det, som oftest blot kaldes almindelige rulleskøjter. Inliners har typisk 3-4 hjul placeret på række. Disse rulleskøjter findes i mange undergrupper, og adskiller sig ved at have forskellige støvle- og hjultyper. Nogle rulleskøjter er velegnede til fitness og motion, mens andre slags inliners er mere specialiserede rulleskøjter. Beregnet til race, tricks eller rampekørsel. Når du skal vælge en inline rulleskøjte, skal du overveje hvad du vil bruge den til, og derudover at den har den rette pasform for dine fødder.

Inliners – Hvem egner de sig til og hvorfor?

Inliners er rulleskøjter for alle og enhver – både voksne og børn. Det fedeste ved inline rulleskøjter er det store udvalg af forskellige typer. De mange forskellige undergrupper, giver rig mulighed for at finde et par rulleskøjter, der lever op til dine præferencer indenfor rulleskøjtesporten.
Der er både inliners til sjov og almen kørsel, som er ideelle for børn og begyndere med et ønske for hurtige kvalitetsrulleskøjter til leg og sjov motion.
Så findes der inline rulleskøjter til fede tricks og freestyle kørsel. Disse egner sig perfekt til alle, som brænder for de sygeste stunts på ramper og blærede tricks i skaterparken og/eller rundt i gaderne. Kan hovedsageligt bruges af alle niveauer, men det hjælper at man har rullet en del før, da visse af disse freestyle inliners er ret tekniske at benytte. Som en sidste overordnet undergruppe, har vi inline rulleskøjter til race. Inliners til race er for de ekstra fartglade rulleskøjteryttere, og dem der går til stævner og aktivt dyrker racesporten.
Kort fortalt, er der med sikkerhed et par inline rulleskøjter for dig og dine behov. Så du kan komme ud og køre med rulleskøjter præcist, som du ønsker det.
Se her vores udvalg af inline rulleskøjter til børn.
Eller find her alle vores voksen inline rulleskøjter.

Kendetegn - hvilke inline rulleskøjter er for dig?

Når du skal finde de helt rette inliners til dig, er der visse kendetegn ved de forskellige undergrupper for inline rulleskøjter. Disse kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige par inline rulleskøjter til dit barn eller til dig selv.
Her forneden har vi samlet lidt om hver at de 3 hovedundergrupper indenfor inline rulleskøjter.

Fitness & motionsrulleskøjten

Fitness og motionsrulleskøjten er kendetegnet ved at rulle godt, og være behagelig at have på. Rulleskøjterne har mellemstore hjul og en støttende, men også fleksibel støvle. Fitnessrulleskøjten har til formål at hjælpe dig med at motionere på rulleskøjter, så du bliver stærkere og kommer i bedre form. Rulleskøjterne kan bruges af børn og unge såvel som voksne på transportruter eller mellemlange rulleskøjteture. Kan desuden også benyttes til sjov leg og hyggeture med familien og vennerne.

Aggressive og freeskate

Aggressive og freeskate rulleskøjter er kendetegnede ved at have en mere stiv og beskyttende støvle, der kan modstå slag fra tricks. Den ideelle aggressive rulleskøjte, har en stor og kraftig støvle med små hjul. På siderne af støvlen ses grind plates, og på framen mellem hjulene er der også plads til grinding. Så er den perfekte rulleskøjte for de vildeste af tricks. En freeskate rulleskøjte er en blanding af fitnessrulleskøjten og den aggressive rulleskøjte. Disse freeskates kan altså se lidt forskellige ud, men bruges typisk til at lave tricks med eller som transportmiddel til at komme fra A til B.

Race & Speed

Race eller speed inline rulleskøjter, er hvad ordet antyder; rulleskøjter beregnet til race og høje hastigheder. Disse rulleskøjter bruges til konkurrencekørsel både indendørs og udendørs. Rulleskøjterne har store hjul, men en mindre ankelstøtte til dine rides. Til gengæld har disse inliners stor fleksibilitet, så søger du ikke direkte en rulleskøjte til speed inline racing. Så kan det med fordel vælge en rulleskøjte med bedre ankelstøtte.

Hvad slags udstyr og beskyttelse har du brug for?

Det anbefales altid at bruge det nødvendige beskyttelsesudstyr, når du kører med inline rulleskøjter. Da det hurtigt kan gå vildt for sig og du let kan komme galt afsted, hvis sikkerheden ikke er i orden.
Derfor er det smart både at anvende hjelm og andet beskyttelsesudstyr i form af håndleds-, albue- og knæbeskyttere.
Se her vores alle vores hjelme til rulleskøjter.
Find her vores smarte 3-packs beskyttelsesudstyr til rulleskøjter.