Inliners

1 til 24 af 41

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 24 af 41

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Inline Rulleskøjter

Inline skates er det, som vi i folkemunde kalder almindelige rulleskøjter. Det er altså de rulleskøjter, der har 3 eller flere hjul placeret på række. Disse rulleskøjter findes i mange forskellige typer, og adskiller sig funktionelt ved at have forskellige støvler og hjul. Nogle rulleskøjter er velegnede til fitness og motion, mens andre mere specialiserede rulleskøjter er beregnet til race eller rampekørsel (aggressive skates). Når du skal vælge en rulleskøjte, skal du overveje hvad du skal bruge den til, og så skal den passe dig godt (se størrelsesguide på det enkelte produkt).

Fitness og motionsrulleskøjten er kendetegnet ved at rulle godt, og være behagelig at have på. Rulleskøjterne har mellemstore hjul og en støttende men rimeligt fleksibel støvle. Fitnessrulleskøjten har til formål at hjælpe dig med at motionere på rulleskøjter, så du bliver stærkere og kommer i bedre form. Rulleskøjterne kan bruges af unge såvel som voksne på transportruter eller mellemlange rulleskøjteture.

Aggressive og freeskate rulleskøjter er kendetegnede ved at have en mere stiv og beskyttende støvle, der kan modstå slag fra tricks. En fuldblods aggressiv rulleskøjte, har en stor og kraftig støvle med små hjul. På siderne af støvlen ses grindplates, og på framen mellem hjulene er der også plads til grinding. En freeskate rulleskøjte er en blanding af fitnessrulleskøjten og den aggressive rulleskøjte. Disse freeskates kan altså se lidt forskellige ud, men bruges til at lave tricks eller transportere sig på.

Race eller Speed inline rulleskøjter er hvad ordet antyder: rulleskøjter beregnet til race og høje hastigheder. Disse rulleskøjter bruges til konkurrencekørsel både indendørs og udendørs (ligesom isskating). Rulleskøjterne har store hjul og ringe ankelstøtte, men til gengæld stor fleksibilitet. Søger du ikke direkte en rulleskøjte til speed inline racing, kan du med fordel vælge en rulleskøjte med bedre ankelstøtte.