Inliners

1 til 24 af 43

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 24 af 43

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
Inline skates er det vi i folkemunde kalder almindelige rulleskøjter. Det er altså de rulleskøjter der har 3 eller flere hjul placeret på række. Disse rulleskøjter findes i mange forskellige typer, og adskiller sig funktionelt ved at have forskellige støvler og hjul. Nogle rulleskøjter er velegnet til fitness og motion, mens andre mere specialiseret rulleskøjter er beregnet til race eller rampekørsel (aggressive skates). Når du skal vælge en rulleskøjte, skal du overveje hvad du skal bruge den til, og så skal den passe dig godt (se størrelsesguide på det enkelte produkt).

Fitness og motions rulleskøjten er kendetegnet ved at rulle godt, og være behagelige at have på. Rulleskøjterne har mellemstore hjul og en støttende men rimelig fleksibel støvle. Fitness rulleskøjten har til formål at hjælpe dig med at motionere på rulleskøjter, så du bliver stærkere og kommer i bedre form. Rulleskøjterne kan bruges af unge såvel som voksne på transport ruter eller mellemlange rulleskøjte turer.

Aggressive og freeskate rulleskøjter er kendetegnet ved at have en mere stiv og beskyttende støvle, der kan modstå slag fra tricks. En fuldblods aggressive rulleskøjte, har en stor og kraftig støvle med små hjul. På siderne af støvlen ses grindplates, og på framen mellem hjulene er der også plads til grinding. En freeskate rulleskøjte er en blanding mellem fitness rulleskøjten og den aggressive rulleskøjte. Disse freeskates kan altså se lidt forskellige ud, men bruges til at lave tricks eller transportere sig på.

Race eller Speed inline rulleskøjter er hvad ordet antyder; rulleskøjter beregnet til race og høje hastigheder. Disse rulleskøjter bruges til konkurrence kørsel både indendørs og udendørs (ligesom isskating). Rulleskøjterne har store hjul og ringe ankelstøtte, men til gengæld stor fleksibilitet. Søger du ikke direkte en rulleskøjte til speed inline racing, kan du med fordel vælge en rulleskøjte med bedre ankelstøtte.