Dele til Rulleskøjter


 

1 til 24 af 107

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 24 af 107

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Dele til Rulleskøjter

Her finder du dele til rulleskøjter – både til side-by-side og inliners. Måske vil du opgradere et par gamle rulleskøjter med bedre kuglelejer? Eller måske har du brug for reservedele såsom nye hjul eller en ny bremse? Uanset hvad du mangler til dine rulleskøjter – nye eller gamle. Så vil du kunne finde det meste i denne kategori.
Se også vores store udvalg af tilbehør til rulleskøjter.

Rulleskøjtehjul – Størrelse og hårdhed

Hjulene på dine rulleskøjter er formentlig blevet valgt af producenten. Dog har størrelsen og hårdheden af hjulene, en stor betydning for hvad dine rulleskøjter kan og ikke kan. Her vil du finde rulleskøjtehjul i forskellige størrelser – alt fra 72mm, 76mm og 84mm.
Der er også forskellige hårdheder på rulleskøjtehjulene, som er målt på Durometer skalaen fra 0-100. Hvor jo højere talværdien er, desto hårdere er hjulene for dine rulleskøjter.
Se her alle vores hjul til rulleskøjter.

Hardware til rulleskøjter

Med tiden bliver de fleste ting forældet og det samme sker for rulleskøjter. Dog behøver man ikke altid købe nyt.

Kuglelejer – Det bedste rul!

Kuglelejer i dag er helt suveræne, og rulleskøjterne ruller vanvittigt godt. Typisk har de fleste rulleskøjter i dag kuglelejer fra ABEC-7 til ABEC-9. Men måske har du et par ældre rulleskøjter, som enten har nogle alt for brugte og slidte kuglelejer, eller også sidder du måske og brænder for at eje rulleskøjter med kuglelejer højere end ABEC-5.
Det er i hvert fald en god ide at have flere kuglelejer til rådighed, skulle behovet pludselig opstå.
Find her alle vores kuglelejer til rulleskøjter.

Rulleskøjtebremser – Sikkerhed er vigtigt

Det er vigtigt at en rulleskøjtes bremse altid virker optimalt. Dog når man bruger sine rulleskøjter og benytter sin bremse, er det uundgåeligt at den med tiden ikke vil blive slidt ned. Derfor er det smart at anskaffe sig et par eller flere, så man altid kan udskifte en for nedslidt rulleskøjtebremse.
Se her vores udvalg af rulleskøjtebremser.

Diverse smådele – Redesign eller opgrader din rulleskøjte

Andre smådele du også kan få behov for at udskifte på dine rulleskøjter, er dele som snørebånd, frames, cuffs og selve rulleskøjtens indersål. Det kan være du vil redesigne dine rulleskøjter en smule, eller får brug for en stærkere frame af et kraftigere materiale.
Uanset hvad er der rig mulighed for at finde, det du skulle stå og mangle af dele til dine rulleskøjter.
Se her alle vores smådele til rulleskøjter.

Læs mere...

Er du interesseret i at vide mere om hvilke rulleskøjtedele du har brug for, kan du læse mere i vores købsguide til rulleskøjter her.