Filtrering
Modtag RSS

Rulleskøjter

1 til 24 af 406

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 24 af 406

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rulleskøjter

Rulleskøjter er for alle! Uanset hvem du er, har vi en rulleskøjte, der passer til dig og dine behov. Her finder du alle typer af rulleskøjter og dele til dine rulleskøjter. Der kan være mange forskellige årsager til, at du tager et par rulleskøjter på. Måske ønsker du at komme i bedre form og har et par fitness rulleskøjter, eller måske er du typen, der tager rulleskøjter på sammen med børnene for at holde dem med selskab, måske du ønsker at have det sjovt på rulleskøjter med dine venner. Herunder vil vi introducere dig for de forskellige typer af rulleskøjter.

Side by side rulleskøjter er bygget op lidt ligesom et skateboard, med et par sidestillede hjul både for og bag. Side by side rulleskøjten har små, brede og kantede hjul. Disse rulleskøjter skubbes frem ved at sætte tåen i underlaget og skubbe sig fremad. Side-by-side rulleskøjter er ofte associeret med 1980'-90'erne, og nogen vil mene at det idag er "hipster" at køre på side-by-side rulleskøjter.

Inliners eller normale rulleskøjter, som de også kaldes, har store hjul, der er placeret foran hinanden. Disse rulleskøjter kan bruges af voksne og børn til alt fra sjov, fitness, tricks og race. Det er vigtigt, at støvlen sidder stramt omkring din ankel, så du har god støtte og ikke falder for meget indad.

Dine rulleskøjter bliver slidt med tiden, og det kan være nødvendigt at skifte nedslidt hjul eller kuglelejer, der har været i kontakt med vand og snavs. Vi står klar til at vejlede dig til valg af reservedele til dine rulleskøjter.

Du kan også opgradere dine rulleskøjter med nye hjul i en anden størrelse eller hårdhed. Synes du, at dine rulleskøjter ruller for dårligt, og har du lyst til at prøve fordelen ved ABEC-9 kuglelejer? Her på siden, vil du finde alt til dine rulleskøjter.