Story

Story

Den relative nye historie om Story begyndte tilbage i 2014, hvor vi sad inde med et ønske om at bringe nyt liv og andre erfaringer frem i skaterverdenen og de mange rulleskøjtesportsgrene. Siden dengang har Story været på markedet med nogle hotte designs og nogle top kvalitets rulleskøjter, løbehjul og skateboards.

Selve fortællingens præmis, drømmen og målet med Story er at give et bredt udvalg af rulleskøjter, løbehjul og mini-cruisere med de fedeste, friskeste og vildeste designs. For at hjælpe alle uanset alder og evner sætte gang i en ny sjov æra for skater og rulleskøjtesporten. En æra Inspireret af den gamle, men et brændende ønske om at tage skridtet videre ud. Så du kan dele nogle svedige og livlige oplevelser, som fremtidige generationer kan forelske sig i, og måske endda udfordre.

Siden Story startede med at plotte og designe produkter, såsom rulleskøjter, skateboards og løbehjul til børn og transport. Så var der én ting der var sikker. Alle og enhver har en historie at dele, og netop derfor bør alle også kunne finde et Story produkt der bedst hjælper dem med at fortælle deres historie.

Story teaser altid industrien med store visninger af hvad bliver det nye for rulleskøjter og løbehjul på markedet. Samt hvorhen plottet går i dybden og hvad næste sæson vil byde på.
For bedst at kunne fortælle en historie inden for rulle sporten og skaterverdenen, udvidede Story deres udvalg så det både inkluderede skateboards og mini-cruisere, samt løbehjul til voksne og børneløbehjul. Dog frem for alt fokuserede Story på rulleskøjter. Det gælder både de fede retro Side-by-Side rulleskøjter og de hurtigere inlinerrulleskøjter.

Alt med forbedrede designs og i god kvalitet så du kan dele de bedste rulleskøjteøjeblikke, og nyde en masse sjove skating eventyr med familien og vennerne!

1 til 24 af 593

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 24 af 593

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5