Ski / Snowboard

1 til 24 af 75

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

1 til 24 af 75

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Ski & Snowboard Hjelme

Brug altid skihjelm 

Ski og snowboarding er begge vildt sjove sportsgrene med masser af fantastiske øjeblikke. Dog kan det for begge på ingen tid gå hen og blive farligt. Derfor er det klogt og smart at bruge skihjelm, så du kan sikre dig selv en masse langt bedre oplevelser på skiløjperne og i snowboardparkerne.

Du vil ikke alene se smart ud, du vil også få en helt igennem fortræffelig beskyttelse, som ovenikøbet kan være årsagen til, at du kommer hjem fra ferien i god behold og i live. Derudover er langt de fleste moderne skihjelme i dag produceret i yderst lette materialer, som både sikrer effektiv beskyttelse, men også har komforten i orden.
Alt i alt vil dette være med til, at du med din smarte skihjelm på, kan føle dig tryg og sikker, og herved nyde godt af enten dine skiaktiviteter eller dit snowboardsjov.

Skal sidde tæt og ordentligt
En skihjelm skal være tætsiddende og passe til lige netop din hovedstørrelse. Derfor er det gavnligt at anskaffe sig en model, der kan justeres i størrelsen. De fleste kvalitetshjelme kan justeres i nakken. Desuden er det en god ide med åndbarhed, som typisk kan ses med nogle ventilationshuller øverst i toppen af skihjelmene. Med pasform, komfort og åndbarhed sikres der en optimal hovedbeskyttelse, en behagelig og komfortabel hjelm.

Fede features for kvalitetshjelme til ski og snowboarding
Skihjelme fremstilles oftest med varmeisolerende for, der holder dig og dine ører godt varme. Moderne skihjelme kan desuden være forsynet med eksempelvis indbyggede højtalere med medfølgende ledning til diverse enheder, så du kan høre dine favorithits ræsende ned ad bjergene, railsne, pisterne osv. Derudover kan skihjelme af kvalitet være lavet med funktionsdygtige spænder til ski/snowboard briller, samt hagestroppe, der med lethed kan åbnes og lukkes, samt tilpasses til lige netop din hovedform.

Du kan finde en hjelm, og du kan også finde en hjelm - alle og enhver kan finde en hjelm lige efter deres smag!
Her på vores side vil du kunne finde mange forskellige modeller af ski og snowboardhjelme. Masser af fede designs og pæne farver, så du uden tvivl kan finde en, som er lige dig og din personlige stil. Derudover fås de mange modeller også i forskellige størrelser så både mænd, kvinder og børn kan få en skihjelm, der passer helt perfekt. Så slå dig løs på skiferien udrustet med en af vores mange lækre skihjelme her i vores shop.