Hjelme

1 til 24 af 167

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 24 af 167

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Hjelme

I denne kategori finder du alle vores mange forskellige typer hjelme. Der er både skihjelme, cykelhjelme, hjelme til skating og hjelme som egner sig til vandsportsgrene. Kort sagt, en masse forskellige hjelme i tonsvis af designs, farver og størrelser du kan vælge mellem.

På med hjelmen

Det har altid være en god ide at bruge hjelm, når man dyrker ekstreme sportsgrene som ski/snowboarding, skateboarding og kørsel med trick løbehjul og rulleskøjter. Falder man forkert bare en gang uden hovedbeskyttelse, kan det giver alvorlige skader og værst fatale konsekvenser.
Derfor anbefales det stærkt at du husker at få hjelmen på hver gang du tager ud for at skate, cykle, dyrke vild vandsport eller stå på ski/snowboard.

Brug den rette hjelm til sportsgrenen

Hver sportsgren er forskellig og kræver derfor forskellige egenskaber for de rette typer hjelme. Hjelmen du bruger til din kørsel med skateboards og vilde tricks på løbehjul er lavet til at klare fald og slag som din almindelige cykelhjelm ikke vil kunne beskytte optimalt – og ligeledes gælder det samme omvendt. Yderligere skal en skihjelm bruges når du står på ski eller snowboard, og en vandsports hjelm er til dig som er vild med kajak, surfing og andre vandsportsgrene
Altid vælg den rette hjelm til den sportsgren du elsker at dyrke, så du opnår den bedste og mest optimale hovedbeskyttelse.

Vær opmærksom på dette ved køb af din hjelm

Når du køber en hjelm til enten skate, cykling, vand- eller vintersport, skal du være opmærksom på om hjelmen lever op til visse standardkrav. Det er eksempelvis om den er CE-godkendt til den givne sportsgren, om hjelmens pasform er optimal og sidder korrekt. En hjelm skal ikke sidde for højt eller lavt, da dette kan udsætte din pande ved styrt eller give dig et dårligere udsyn. Herudover skal din hjelm sidde tæt, men ikke for stramt – din hjelm skal være komfortabel at have på. Din hjelme skal altså sidde tæt nok til den ikke ville ryge, hverken delvist eller helt ved et eventuelt styrt
Tjek derfor altid specifikationerne og størrelsesguiden i gennem for den givne hjelm du ønsker at købe.

Glem ikke det ekstra beskyttelsesudstyr

Når den rette hjelm er fundet og hovedet er beskyttet, så er der altid mere man kan finde af smart beskyttelsesudstyr til hver enkel sportsgren.
Heriblandt kan det anbefales at tjekke vores 3-paksbeskyttelsessæt, skibriller og veste og rash-guards med andet tilbehør til vandsport ud.
Det rette udstyr og beskyttelse giver selvtillid og du vil derfor kunne presse dig selv til endnu mere inden for din yndlingssportsgren.