Boards

1 til 24 af 31

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 24 af 31

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
Til kitesurfing skal du bruge et kiteboard. Kiteboards kan indeles i to hovedgrupper, twintip kiteboards og wave kiteboards. Et twintip kiteboard er firkantet og kan sejles i begge retninger. De har relativt korte finner (ofte omkring 35mm) på healside og teoside. På baggrund af forskellige størrelser og volumener kan twintip boards indeles i grupper - se herunder. Wave kiteboards er directional og kan kun sejles i en retning. De minder om korte surfboards, med 3-4 store finner under dit bagerste ben.

Twintip boards ligner måske wakeboards, men adskiller sig meget fordi de har meget lidt rocker (er meget flade), så de bedre kan skære op mod vinden.
Freeride twintip kiteboards (135-142cm) er beregnet til at klare chop og mange ture frem og tilbage langs stranden. Desto bredere boardet er, desto bedre klarer det let vind, men bliver til gengæld ringere i chop. Freeride kiteboards er ofte lidt tungere end andre, men retningsstabile.
Freestyle twintip kiteboard (fx 136x42cm) afhænger lidt af din stil. Nogen er glade for et mere wakestyle agtig board med meget rocker og samtidigt kort. Andre sætter mere pris på et bredt board der giver et godt pop ud af vandet. Andre mere oldschool style riders, er bare glade for at kunne taget boardet af i luften og lave tricks på den måde.
Light wind twintip kiteboards er lange (150-170cm) og bredde næsten helt uden rocker. De er gode til de dage hvor der ingen vind er, men klarer sig dårligt i chop og til småtricks.

Wave kiteboards bruges i bølger. Størrelsen afhænger af din vægt og hvor store bølger du sejler - små boards til store bølger.
Vil du vide mere om kiteboards, kan du læse videre i vores kitesurfing guide eller snakke med vores kundeservice.