Story Star Side by Side Rulleskøjter


Pris: 1.189,21 kr

Special Price 705,94 kr BLACK WEEKEND

Beskrivelse
Detaljer
Den rumbundne fremtid venter og med disse fede intergalaktiske stjerneræsende Story Star rulleskøjter er du forud for vor tid! Dette kvalitetsdesignede og elskværdige par Side-by-Side rulleskøjter er for de små månestøvsdryssede og stjernekiggende piger, såvel som de futuristiske rumrullende troldkvinder, der ønsker at rejse længere ud mod det uendelige og uvisse. Som en rumraket rettet mod stjernerne vil du rulle lysende forbi af glæde og prestige, klar til lidt af hvert rulleskøjtesporten kan tilbyde. Og frygt ej, for skulle det blive nødvendigt kan du til hver en tid sænke farten med den gode PU bremse. Disse rulleskøjter er behagelige at have på grundet det lækre ruskind indeni i selve støvlen, så dine ture kan nydes gennem hele vores Solsystem. Det er på tide at skrue op for funken Rum tøs, tid til at rulle afsted længere væk end til Mælkevejen og tid til at danse blandt de lysende stjerner i Universet med disse lækre Story Star rulleskøjter!

Indersiden af disse Story Star rulleskøjter er lavet af ruskind, hvilket gør dem sindssygt behagelige for dine fødder. Plus, med den bløde polstrede sål er rulleskøjten helt igennem det perfekte match til en supernova af en Superstar. Ydersiden af disse rulleskøjter er af materialet PU læder, som er et materiale med meget høj holdbarhed. Superb for alle der ønsker at tage disse Story Star rulleskøjter med ud på noget rumeventyrligt vildskab og sjov.
Som en fremtidsklar og tidløs designet Freeride Side-by-Side rulleskøjte er det kun din fantasi og vilje der sætter grænserne for hvad du kan håndtere indenfor Side-by-Side rulleskøjtesporten. Men for overhovedet at blive en rulleskøjtende stjernedronning af Universet. Ja, så får man brug for nogle gode skarpe Square Edge hjul lavet af PU med ABEC-7 kuglelejer. Da man med hjul som dette ville kunne rulle glat og hurtigt henover vejene. Næsten med lysets hastighed ville nogle sikkert foreslå. En anden nødvendig ting for at kunne rulleskøjtedanse på Mælkevejen ville være en klinge af aluminium. Da det ville gøre rulleskøjten langt stivere, stærkere og bedre. Det var dog belejligt at alt det nævnte ovenfor lige præcis er hvad disse Story Star rulleskøjter er lavet med, tal lige om at være heldig der, rumrejser.

Så hvad siger du kommende Herskerinde af Galaksen? Dybt inde i dig selv ved du at vores verden ikke er stor nok til dig, du vil nemlig have mere. Og hvad kunne være en bedre måde at starte dit rum- og rulleskøjteeventyr på, end med disse stjernelysberørte Story Star rulleskøjter? Så sigt mod det uendelige og skyd mod stjernerne!
Bedømmelser
Størrelsesguide

De fleste rulleskøjtestørrelser passer med din normale skostørrelse. Så hvis du normalt bruger 42 i hverdagssko, vil størrelse 42 på en rulleskøjte sandsynligvis passe dig.

Når du prøver rulleskøjten (mest voksne):
Det kan måske føles som om rulleskøjten sidder lidt for stramt, men hvis du følger disse tips, kan du være sikker på, at rulleskøjten passer dig. Du skal mærke efter, hvor langt dine tæer kommer frem i støvlen. Hvis de lige akkurat rører spidsen, siger vi at de passer dig. Hvis dine tæer er klemt sammen eller ikke kan strækkes, er rulleskøjten for lille. For at være sikker på, at skøjten sidder rigtigt og stadig vil passe efter den er ”gået til”, bør du tage en skate-position med lettere bøjede knæ og revurdere hvor langt dine tæer når frem.

Tips til børnestørrelser:
Inden dit barn har strammet rulleskøjten, skal de sparke deres fod frem i støvlen. Dette giver lidt rum ved hælen. Hvis der er en kuglepens bredde så passer rulleskøjten perfekt. Hvis der er en fingerspids bredde vil der også være plads til at vokse. Der må aldrig være mere plads end en fingerspids til en kuglepensbredde – så er rulleskøjten for stor.

Justerbare rulleskøjter:
Her justerer du skøjtens længde, så den stemmer overens med de ovenstående tips for børn – igen uden at stramme den.

Rulleskøjter skal også ”gås til”
Selve støvlens materiale er relativt stift, men vil sætte sig efter dine fødders kurver. Dette tager som oftest et par ture.

Hjulstørrelsen:

Det er meget vigtigt at størrelsen på hjulene på et sæt rulleskøjter, bliver valgt nøje. Mindre hjul er hurtige til at reagere, og giver mere kontrol. De større hjul giver stabilitet og høj hastighed. Det kan være en idé at vælge sin hjulstørrelse efter hvor langt man skal rulle. Hvis man skal ud på en lang tur, er større hjul helt klart en fordel, da de holder farten bedre og dermed mindsker dit energiforbrug. På en kortere tur er det derimod smartere med små hjul, fordi de er lettere at manøvrere rundt med og samtidigt lettere at stoppe. Hjul størrelsen afhænger også af selve rulleskøjten og hvad den skal bruges til. I freestyle kørsel bruger man f.eks. ofte små hjul, mens hockey har mellemstørrelse hjul og freeride og race enten har store eller meget store hjul. 

Kuglelejer:

Kuglelejerne er dem som får hjulene på dine rulleskøjter til, at dreje rundt. Kuglelejets kvalitet bliver opdelt i ABEC-værdier, og jo højere værdien er, jo bedre er kvaliteten. ABEC-5 er standard på kuglelejer, og så findes der både bedre og dårligere kuglelejer end dette. På et par rulleskøjter bruger man ofte ABEC-7, -9 eller -11. Hvor ABEC-11 er det bedste. Man bruger 16 kuglelejer på et par rulleskøjter.

Hjulhårdhed:

Hårheden på dine hjul til rulleskøjter bliver målt på Durometeren, som går fra 0 - 100 A. Her er 100 A det hårdeste. Hårde hjul har en god holdbarhed, og kommer hurtigere op i fart. Bløde hjul bliver hurtigere slidt, og er meget mere stabile end de hårde hjul.

Klinge materiale:

Ved valg af klinge har du to muligheder: aluminium og hård plast. En aluminiums klinge er meget holdbar, og meget stiv. Den giver ikke så meget friktion og er derfor langt bedre end en klinge der er lavet af hård plast. Aliminiums klinger er selvfølgelige dermed også dyrere. 

Støvlemateriale:

Dette er det yderste lag på rulleskøjte støvlen. Læder er noget af det fineste en støvle kan være lavet af, og er derfor meget holdbart. En læderstøvle er også den mest komfortable. En støvle i plast er også holdbar, og vejer heller ikke så meget, den har bedre stabilitet og giver dermed dig mere kontrol, men er ikke lige så behagelig som en læderstøvle. Nogle støvler bliver lavet i mesh, som anvendes for at minimere opvarmningen.

Indersål mål:

Dette er målet på indersiden af rulleskøjten. Hvis du måler længden på din fod, så skal din fods længde være mindre en rulleskøjtens indermål. Er længden på din fod den samme som indermålet på rulleskøjten, så vil dine tæer ramme rulleskøjten, hvilket ikke vil være behageligt. Vi anbefaler at din fods længde er 0,2 - 1 cm kortere end indermålet på rulleskøjten. Er du et barn som vokser meget, så kan du sagtens vælge en størrelse større end normalt.

Vægt:

Den totale vægt på en af dine rulleskøjter. En let rulleskøjte er nemmere at manøvre med, end de tunge rulleskøjter. Dog er en let rulleskøjte typisk dyrere end tunge rulleskøjter.
Specifikationer
Hjuldiameter 58 mm
Hjulhårdhed 80 A
Kuglelejer ABEC-7
Klinge materiale Aluminium
Støvlemateriale PU læder
Indersål mål 33-34 = 21,5 x 6 cm / 35-36 = 23 x 7 cm / 39-40 = 24,5 x 7,5 cm / 41-42 = 27 x 8 cm
Vægt 1387 g