Beskrivelse
Detaljer
Disse Story Formula One Inliner Rulleskøjter er en freeride rulleskøjte af sin egen liga og klasse. Højeste kvalitet til dato lavet tilgængelig for alle som allround rulleskøjter. Det betyder at du både kan bruge dem til ræs, tricks på ramper og almen freeride cruising på asfalt. Kort sagt, alt indenfor rullesporten. Det er lige meget om du er en begynder eller en professional fartdjævel. Hvis bare du mærker en lyst til at teste dit niveau af vanvid og trænger til noget hæsblæsende fart, så vil du have masser af sjov med disse højkvalitets Story Formular One Inliner Rulleskøjter!

Uden tvivl udstråler disse rulleskøjter et højt prestigedesign. Men hvad med den overordnede konstruktion, alle de små detaljer for denne kvalitets rulleskøjte? Lads os gå i dybden og finde ud af det her forneden.

Story Formula One Inliner Rulleskøjterne er lavet af bløde mesh materialer og holdbart plastik, samt med ventilation i støvlerne. Mesh materialerne på den indre del af disse rulleskøjter vil sørge for både god komfort og beskyttelse. Hvor de ydre lag, mest lavet med beskyttende dele af hårdt plast, vil sikre stivhed og styrke. Holdbare til både at håndtere tricks og høje farter.

Med en klinge af aluminium får du mere effektiv stivhed og støtte til at kunne holde farten oppe, når du enten ræser eller cruiser afsted gennem gaderne, eller parkerne. Og for at forblive hurtig på fødderne med disse Story Formula One Inliner Rulleskøjter er hjulene af kvalitets PU gummi. Dette er med til at sikre en mere glat og blød rulletur, også når der rulles på hårdere overflader.

Da dette er en freeride rulleskøjte kan man både som en begynder og en mere erfaren skater have masser af sjov og udfordre sig selv med nogle vilde hastigheder, samt tricks.
Alt dette er selvfølgelig sejt nok, men hvis rulleskøjten ikke passer ordentligt, risikeres hele din skatingsoplevelse. Derfor ved brug af både velcro spænder, snøre og Story’s egen power strap kaldet et Smart-Click-Lock system vil du kunne mærke tilfredsheden idet du tager rulleskøjterne på, og alt bare sidder som det skal. Derudover er disse Story Formula One Inliner Rulleskøjter også justerbare, hvilket gør det muligt at finde lige netop din størrelse, samt for børn at vokse i dem.

For kort at opsummere ovenstående er disse Story Formula Inliner Rulleskøjter det perfekte valg for freeriding skatere, både de begyndende og mere avancerede af riders. Det også en justerbar rulleskøjte, som er holdbar og kan håndtere alt inden for rullesporten. Om det er de høje farter der lokker eller de fede tricks betyder ikke spor. Ligeledes kan man også både rulle på gader og i skaterparker, takket være de gode materialer og hjulene, vil turene altid være en behagelig fornøjelse.
Story har virkelig overgået sig selv med tilføjelsen af mere fart, mere effektivitet og en hel masse smarte teknologiske opgraderinger. Ræset for disse Story Formula One Inliner Rulleskøjter er sat i gang, så hvis du ønsker at rulle med dette lyn af en rulleskøjte, må du hellere skynde dig!
Bedømmelser
Størrelsesguide

De fleste rulleskøjtestørrelser passer med din normale skostørrelse. Så hvis du normalt bruger 42 i hverdagssko, vil størrelse 42 på en rulleskøjte sandsynligvis passe dig.

Når du prøver rulleskøjten (mest voksne):
Det kan måske føles som om rulleskøjten sidder lidt for stramt, men hvis du følger disse tips, kan du være sikker på, at rulleskøjten passer dig. Du skal mærke efter, hvor langt dine tæer kommer frem i støvlen. Hvis de lige akkurat rører spidsen, siger vi at de passer dig. Hvis dine tæer er klemt sammen eller ikke kan strækkes, er rulleskøjten for lille. For at være sikker på, at skøjten sidder rigtigt og stadig vil passe efter den er ”gået til”, bør du tage en skate-position med lettere bøjede knæ og revurdere hvor langt dine tæer når frem.

Tips til børnestørrelser:
Inden dit barn har strammet rulleskøjten, skal de sparke deres fod frem i støvlen. Dette giver lidt rum ved hælen. Hvis der er en kuglepens bredde så passer rulleskøjten perfekt. Hvis der er en fingerspids bredde vil der også være plads til at vokse. Der må aldrig være mere plads end en fingerspids til en kuglepensbredde – så er rulleskøjten for stor.

Justerbare rulleskøjter:
Her justerer du skøjtens længde, så den stemmer overens med de ovenstående tips for børn – igen uden at stramme den.

Rulleskøjter skal også ”gås til”
Selve støvlens materiale er relativt stift, men vil sætte sig efter dine fødders kurver. Dette tager som oftest et par ture.

Hjulstørrelsen:

Det er meget vigtigt at størrelsen på hjulene på et sæt rulleskøjter, bliver valgt nøje. Mindre hjul er hurtige til at reagere, og giver mere kontrol. De større hjul giver stabilitet og høj hastighed. Det kan være en idé at vælge sin hjulstørrelse efter hvor langt man skal rulle. Hvis man skal ud på en lang tur, er større hjul helt klart en fordel, da de holder farten bedre og dermed mindsker dit energiforbrug. På en kortere tur er det derimod smartere med små hjul, fordi de er lettere at manøvrere rundt med og samtidigt lettere at stoppe. Hjul størrelsen afhænger også af selve rulleskøjten og hvad den skal bruges til. I freestyle kørsel bruger man f.eks. ofte små hjul, mens hockey har mellemstørrelse hjul og freeride og race enten har store eller meget store hjul. 

Kuglelejer:

Kuglelejerne er dem som får hjulene på dine rulleskøjter til, at dreje rundt. Kuglelejets kvalitet bliver opdelt i ABEC-værdier, og jo højere værdien er, jo bedre er kvaliteten. ABEC-5 er standard på kuglelejer, og så findes der både bedre og dårligere kuglelejer end dette. På et par rulleskøjter bruger man ofte ABEC-7, -9 eller -11. Hvor ABEC-11 er det bedste. Man bruger 16 kuglelejer på et par rulleskøjter.

Hjulhårdhed:

Hårheden på dine hjul til rulleskøjter bliver målt på Durometeren, som går fra 0 - 100 A. Her er 100 A det hårdeste. Hårde hjul har en god holdbarhed, og kommer hurtigere op i fart. Bløde hjul bliver hurtigere slidt, og er meget mere stabile end de hårde hjul.

Klinge materiale:

Ved valg af klinge har du to muligheder: aluminium og hård plast. En aluminiums klinge er meget holdbar, og meget stiv. Den giver ikke så meget friktion og er derfor langt bedre end en klinge der er lavet af hård plast. Aliminiums klinger er selvfølgelige dermed også dyrere. 

Støvlemateriale:

Dette er det yderste lag på rulleskøjte støvlen. Læder er noget af det fineste en støvle kan være lavet af, og er derfor meget holdbart. En læderstøvle er også den mest komfortable. En støvle i plast er også holdbar, og vejer heller ikke så meget, den har bedre stabilitet og giver dermed dig mere kontrol, men er ikke lige så behagelig som en læderstøvle. Nogle støvler bliver lavet i mesh, som anvendes for at minimere opvarmningen.

Indersål mål:

Dette er målet på indersiden af rulleskøjten. Hvis du måler længden på din fod, så skal din fods længde være mindre en rulleskøjtens indermål. Er længden på din fod den samme som indermålet på rulleskøjten, så vil dine tæer ramme rulleskøjten, hvilket ikke vil være behageligt. Vi anbefaler at din fods længde er 0,2 - 1 cm kortere end indermålet på rulleskøjten. Er du et barn som vokser meget, så kan du sagtens vælge en størrelse større end normalt.

Vægt:

Den totale vægt på en af dine rulleskøjter. En let rulleskøjte er nemmere at manøvre med, end de tunge rulleskøjter. Dog er en let rulleskøjte typisk dyrere end tunge rulleskøjter.
Specifikationer
Hjuldiameter 70 mm
Hjulhårdhed 80A
Kuglelejer ABEC-5
Klinge materiale Aluminium
Støvlemateriale Tekstil & Skum
Indersål mål 21x7 cm - 23x7 cm / 24x7.5 cm - 26x7.5 cm
Vægt 940 g