Story E-Motion Elektrisk Løbehjul


Pris: 3.499,00 kr

Special Price 1.999,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Produktinformation:

Story E-Motion er et miljøvenligt elektrisk løbehjul som er beregnet til transport af voksne og børn. Det elektriske løbehjul har en tophastighed på 20 km/t og en rækkevidde på op til 20 km. Det kan nemt foldes sammen og tages med i bus og tog.

Story E-Motion er monteret med luftfrie og derfor punkterfrie dæk. Teknologien kaldes honeycomb dæk (eller puncture proof airless tires) og bygger på et punkterfrit princip, hvor plastikdækkets struktur er eftergiveligt og absorberer ujævnheder. Honeycomb dæk sammen med støddæmpning i forgaflen giver høj komfort. Med en bred platform og et højt styr er kørepositionen behagelig selv for højere personer.

El-løbehjulet har lovpligtig for- og baglygte samt reflekser. El-løbehjulet bremses sikkert og nemt, enten ved elektriske bremsning af motoren eller den mekaniske fodbremse som hurtigt stopper løbehjulet i nødstilfælde.

Story E-Motion er drevet af en kraftig 300W motor som giver bundtræk til at kunne trække tungere ryttere. Motoren er drevet af et 6Ah højspændings lithium batteri på 36V og giver løbehjulet en rækkevidde på op til 20km på en enkelt opladning. Et digitalt display viser din hastighed og batteriets kapacitet. Batteriet oplades på 2-4 timer. Løbehjulet har tre hastighedstilstande og kan indstilles til at passe dit tempo.

Dette elektriske løbehjul kan nemt og hurtigt foles sammen. Foldemekanismen aktiveres af et simpelt quick-release håndtag der trækkes op. Løbehjulet fylder i sammenklappet tilstand meget mindre, og kan derfor tages med i bus og tog.

Features:

Rækkevidde: op til 20km
Honeycomb dæk
300W motor
6Ah (36V) batteri
3 hastighedsmodes
Foldbart
Bedømmelser
Specifikationer
Opstart Skubbes
Max Hastighed 20 km/h
Max Rækkevidde 20 km
Lade tid 4 - 5 timer
Max belastning 100 kg
Total højde 106,5 cm
Vægt 12 kg
Deck længde 670 mm
Deck design Sammenklappeligt
Affjedring Forhjul
Hjuldiameter 203 mm (8")
Hjultype Honeycomb (punkteringssikker luftfri)
Maks Opstigning 20%
Batteri Lithium 6AH
Bremse type Elektrisk bremse (Foran) & Flex Fender (Bagved)
Samling Samlet
Lys LED
Reflekser Hvidt LED Lys Foran, Rødt LED Lys Bagved/siden
Ringklokke Ja
Støtteben Ja