Filtrering

Penny / Mini-cruiser

1 til 24 af 160

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 24 af 160

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Minicruiser er blevet meget populært fordi det er let, smart og sjovt at transportere sig på. Minicruiser er den overordnet betegnelse for små skateboard som er beregnet til at cruise og transportere sig på. De har til henblik at være lette at have med i bussen eller toget, og selvfølgelig heller ikke at fylde for meget i fx klasseværelset. I kategorien minicruisers findes både plastik board og boards lavet af rigtig træ. 

Minicruiser:

En minicruiser lavet af plastik bliver også kaldt et pennyboard og er egnetlig en light version af et skateboard. Ordet penny stammer oprindeligt fra mærket penny australia der blev lavet tilbage i 70'erne, men er med tiden blevet et synonym for de små plastik skateboards uanset producenten. Penny boards bliver lavet i en stor og lille version, nemlig "Nickel" (Big mamma) 27" og "classic" 22". Et penny board er godt til alle der gerne vil begynde at skate og skateren som gerne vil have et let transportabelt board. Den lille version classic penny er ideel for unge, børn og personer med små fødder. Penny nickel (Big mamma) er et mere stabilt board, som er lettere at holde balancen på, hvilket gør det mere egnet til større mennesker, nybegyndere og skatere der gerne vil have et penny board der minder om det almindeligt skateboard.

En minicruiser lavet af træ er ofte større end de små penny classic. På decket er der monteret griptape, så du er sikker på at have et rigtig godt greb i decket. Fordi decket ofte er lidt større end pennyboard, er trucken også bredde; ligeledes hjulene. Dette giver mere stabilitet og greb i vejen, hvilket gør det bedre til at carve og lave slasom ned af den lokale bakke. Disse egenskaber svarer helt præcist til longboardets, derfor kan man groft sagt sige, at en minicruiser lavet af  træ er en light version af et longboard.

Ønsker du at lære mere om pennyboard og minicruisers kan du læse vores kæmpestore guide. Ellers er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice som sidder klar til at besvare dine sprøgsmål.