Filtrering

Penny / Mini-cruiser


 

1 til 24 af 372

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 24 af 372

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Penny boards og minicruisere

Som navnet antyder, er minicruisere de mindste medlemmer af skateboardfamilien og er særligt velegnede til cruising og transport. Disse boards er en praktisk og sjov måde at transportere sig på, da du nemt kan tage dem med i bussen eller toget, eller endda have en af de mindre mini cruisere med i tasken og tage den med til lufthavnen på din næste rejse.

Med en minicruiser er du sikret et sjovt og responsivt board med en meget behagelig kørsel, takket være de store og bløde hjul og lejerne af høj kvalitet. Dette lille board set-up vil bestemt ikke bremse dig!

Bliv inspireret af minicruisere

Generelt har disse boards det klassiske retrodesign af tidlige skateboards med en smal nose og kicktail. Du kan hente inspiration fra så mange forskellige størrelser, former og materialer, at du med sikkerhed kan finde et board, der passer til din stil. Nogle minicruisere er ikke mindre end normale skateboards, men deres design og komponenter gør dem særligt velegnede til cruising.

I minicruiser-kategorien kan du finde tre typer boards med forskellige størrelser og materialer:

- De mindste penny boards 22', lette og kompakte cruiser boards i hård plast.

- De større penny boards 27', også let og i hård plast.

- Minicruisere i træ, generelt lidt større end pennyboards.

Hvorfor vælge en minicruiser?

De fleste minicruisere er som mere kompakte longboards. Den mindre størrelse og vægt, samt de stødabsorberende hjul gør disse boards meget praktiske og tillader fremragende cruising og carving, samt en god surf-feeling.

Minicruserne er velegnede til riders i alle aldre og niveauer. De er ideelle til mindre riders eller børn, eller til større personer, der ikke har noget imod mindre fodplads på decket. Disse boards er velegnede til begyndere, og deres attraktive udseende er bestemt en god motivation til at gå ud og skate! Dog hvis du eller dine børn er i gang med at lære grundlæggende skateboard-teknikker anbefaler vi, at du også har et board, der giver mulighed for mere fodplads og større stabilitet end ved de mindste cruisere. Det kunne være et lidt større cruiserboard eller et klassisk skateboard.

En minicruiser kan også bruges som et sjovt ekstra board som er nemt at have med.

Læs mere

For at læse mere om pennyboards har vi en detaljeret pennyboard guide.

Hvis du ønsker at tilføje en griptape til dit pennyboard eller leder efter individuelle komponenter såsom hjul og lejer, kan du finde dem i vores minicruiser komponenter.