Penny / Mini-cruiser

1 til 24 af 361

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 24 af 361

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Penny & Mini-cruiser

Minicruiser er blevet meget populært, fordi det er let, smart og sjovt at transportere sig på. Minicruiser er den overordnede betegnelse for små skateboards, som er beregnede til at cruise og transportere sig på. De har til formål at være lette at have med i bussen eller toget, og selvfølgelig heller ikke at fylde for meget i klasseværelset. I kategorien minicruisers findes både plastikboards og boards lavet af rigtig træ. 

Minicruiser:

En minicruiser lavet af plastik bliver også kaldt et pennyboard og er egentlig en light version af et skateboard. Ordet penny stammer oprindeligt fra mærket Penny Australia, der blev lavet tilbage i 70'erne, men som med tiden er blevet synonymt med små plastik skateboards uanset producenten. Penny Boards bliver lavet i en stor og lille version, nemlig "Nickel" (Big mamma) 27" og "classic" 22". Et penny board er godt til alle, der gerne vil begynde at skate samt skateren, som gerne vil have et let transportabelt board. Den lille version classic penny er ideel for unge, børn og personer med små fødder. Penny nickel (Big mamma) er et mere stabilt board, som er lettere at holde balancen på, hvilket gør det mere egnet til større mennesker, nybegyndere og skatere, der gerne vil have et penny board, der minder om et almindeligt skateboard.

En minicruiser lavet af træ er ofte større end de små penny classic. På decket er der monteret griptape, så du er sikker på at have et rigtigt godt greb i decket. Fordi decket ofte er lidt større end pennyboardets, er trucks og hjul også bredere. Dette giver mere stabilitet og greb i vejen, hvilket gør det bedre til at carve og lave slalom ned ad den lokale bakke. Disse egenskaber svarer helt præcist til longboardets, derfor kan man groft sagt sige, at en minicruiser lavet af  træ er en light version af et longboard.

Ønsker du at lære mere om pennyboard og minicruisers, kan du læse vores kæmpestore Pennyboardguide. Ellers er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, som sidder klar til at besvare dine spørgsmål.