Side by Side

1 til 24 af 63

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 24 af 63

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Side by Side Rulleskøjter

I denne kategori kan du snuppe dig et par side-by-side rulleskøjter i retrostil, og være med på diskobeatet eller holde helbredet oppe med fitness, motion eller endda rulleskøjtederby.

Hvad er en side-by-side rulleskøjte?

Side-by-side rulleskøjter er rulleskøjter med fire hjul, som sidder placeret på samme måde som hjulene på et skateboard. Side-by-side rulleskøjter kan bruges til fitness og motion eller sjov og leg.
Denne type for rulleskøjter har været på markedet i en del år, men i 1960'erne blev de meget populære til diskomusik og rulleskøjtedans. Senere i 80'erne kom de så igen på mode som udendørs rulleskøjter til sjov motion og leg. I dag er de blevet vildt populære igen, grundet det kendetegnede retro/vintage look, og vi bruger eksempelvis både side-by-side rulleskøjter som transportmiddel, sport og leg.

Hvem er side-by-side rulleskøjter til?

Side-by-side rulleskøjter er til alle i alle aldre – både børn og voksne. De er oplagte til begyndere og som børnerulleskøjter. Dette er grundet at de fire hjul sat side om side, giver en lettere start til at køre rulleskøjter. Yderligere er side-by-side rulleskøjter til alle, som søger et par alsidige rulleskøjter til hyggelige ture med venner og familie, eller gerne vil køre rulleskøjtederby og dyrke sport på en sjovere måde.
Se vores side-by-side rulleskøjter til børn her.
Eller tjek vores side-by-side rulleskøjter ud for voksne her.

Hvorfor vælge side-by-side rulleskøjter?

Er du ved at starte ud som rulleskøjterytter, eller vil dit barn gerne ud at have masser af sjov med rulleskøjter. Så vil et par side-by-side rulleskøjter være helt ideelle at begynde ud med. De fire hjul giver en højere balance og følelse af kontrol over rulleskøjten. Når man er ny på rullende hjul, kan dette være en fordel – både i den forstand at man får bedre oplevelser i starten, men også at man til dels kan undgå at falde og komme galt afsted.
Og er du til diskodans og fede stabile bevægelser, vil side-by-side rulleskøjter også lige være for dig og dine behov.
Derudover er side-by-side rulleskøjter også bare et retro hit, som aldrig går af mode. Det særlige vintagedesign med flotte farver og forskellige støvle-/skotyper, er da den rene lykke for øjnene.

Vær opmærksom på disse ting ved køb

Når du køber side-by-side rulleskøjter, kan man hurtigt komme til at vælge en rulleskøjte udelukkende på grund af udseendenet. Selvom de er flotte, kan det sagtens være et andet par er bedre egnet til det du skal bruge dit par side-by-side rulleskøjter til.
Det er en god ide at være opmærksom på rulleskøjternes hjulhårdhed. Det måles på durometeren, som går fra 0-100 A. Jo højere en talværdi, desto hårdere hjul har dine rulleskøjter. Hjul med en høj hårdhed har længere levetid, men mindre stødabsorbering. Hvorimod hjul med en lavere talværdi slides hurtigere, men har bedre greb og stødabsorbering.
En anden ting at være opmærksom på ved dit køb af et par side-by-side rulleskøjter er klingens materiale. Typisk er klinger lavet af hårdt plast eller aluminium. Hårdt plast som nylon er lettere, men en klinge af aluminium er både stærkere og mere stiv, og giver derfor bedre acceleration.
En sidste ting som er værd at overveje ved køb af side-by-side rulleskøjter er kuglelejerne. ABEC-9 kuglelejer ruller bedre end ABEC-5. Så dette siger ofte noget om kvaliteten af de rulleskøjter du køber.

Side-by-side rulleskøjteudstyr – Hvad har du brug for?

Som rulleskøjterytter med side-by-side rulleskøjter, er det vigtigt at have sikkerheden i orden. Derfor anbefales det altid at bruge både hjelm, håndleds-, albue- og knæbeskyttere. Så du bedst muligt undgår skader på dine rulleskøjteture.
Det er også smart at have reservehjul, ekstra hjul og andre dele til rulleskøjter, så man kan udskifte eller erstatte hvis nødvendigt.
Se her alle vores ekstra rulleskøjtedele.