Persondatapolitik

Når du besøger KiteDanmark.dk, indsamler vi oplysninger om dig og den måde du bruger KiteDanmark.dk til - Dette sker helt automatisk. Det er fx hvilken type webbrowser du bruger, eller det kunne være hvilken netværkslokation du benytter.
Hos KiteDanmark.dk er vi dataansvarlig for personoplysninger, som du har givet til os, eller som vi har samlet igennem KiteDanmark.dk
Såfremt nogle ændringer vedrørende vores persondatapolitik, så vil det blive skrevet her på denne side. Ønsker du at gøre brug af dine rettigheder, eller har du spørgsmål til os - Så kan du kontakte os på +45 787 666 64, kundeservice@kitedanmark.dk

Dine rettigheder

Vi ønsker hos KiteDanmark.dk at vores kunder er klar over hvad de som kunder går med til, og hvad de har af rettigheder. Hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder, så er du velkommen til at kontakte os. Du kan se dine rettigheder listet herunder:
- Du har altid mulighed for at bede om en kopi af de data vi har registreret om dig.
- Er den persondata om dig forkert, så kan du altid få den rettet.

Særlige betingelser for kampanger

"100kr Gavekort når du tilmelder dig nyhedsbrev"
For denne kampagne gælder, at kunden ikke tidligere har tilmeldt sig nyhedsbrevet med anmodet email-adresse (er kunden allerede tilmeldt eller har været tilmeldt tidligere, modtager han/hun ikke kampangens gavekort). Betingelser for indløsning af gavekortet: (1) Gavekortet kan kun bruges på ordre bestilt online på kitedanmark.dk. (2) Ordrens samlet værdi skal være over 900kr. (3) Den fulde værdi af gavekortet skal bruges på én ordre og kan ikke bruges delvist.