Now Brigade Bindinger


Pris: 2.099,00 kr

Special Price 1.569,00 kr WEEKEND SALE

2.099,00 kr
Beskrivelse
Detaljer
Brigade er en Freestyle binding med en Flex på 6/10.Brigade er en cool binding til dig som gerne vil køre i parken eller lave cool flat ground trick foran dine venner. Brigade skiller sige ud fra de andre Now bindinger med sin Highback som giver dig bedre mulighed for at twiste med foden, så du får en mere fri følelse når du skal lave tricks. Brigade har Skate-Tech system
Bedømmelser
Størrelsesguide

Guide til valg af Snowboard Bindinger

At vælge bindingerne til dit snowboard, er lige så vigtigt som selve snowboardet!
Der findes forskellige typer af bindinger til snowboards. Nogle er bløde, som er designet til park og freestyle. Der findes også stive bindinger, som er til høj fart på pisten. Men vigtigst af alt, så skal dine bindinger passe til flexen i dine snowboard støvler.

Hvilken størrelse snowboard bindinger?
Det er vigtigt at du vælger den rigtige størrelse bindinger. Størrelsen skal nemlig passe til dine snowboard støvler. Se nedenstående tommelfingerregel, for eksempelvis herre og kvinde bindinger:
Herrer - Bruger du størrelse 37-41 eu i sko, så skal du have fat i en Medium binding. 41-45 eu bruger typisk Large, og bruger du sko større end 45 eu i sko, så skal du op i en størrelse X-Large snowboard binding.
Kvinder - En størrelse 34-37 eu i sko, bruger typisk Small i snowboard bindinger. Bruger du større end 37 eu i sko, så skal du bruge Medium.

Se hele vores udvalg af bindinger til snowboards her:
Herre Bindinger
Kvinde Bindinger

Har du nogle spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os - Klik Her

Specifikationer
Køn Herre, Kvinde
Flex Medium
Terrain Freestyle