Trick Løbehjul

1 til 24 af 268

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 24 af 268

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Trick Løbehjul

I denne kategori finder du alle vores trick løbehjul til både store og små. Der er tonsvis at vælge mellem i forhold til designs, farver og om det skal være et trick løbehjul for professionelle eller begyndere. Så hvis du ligesom så mange andre heller ikke kan få nok af trick løbehjul, er du kommet til det rette sted!

Værd at vide – Læs mere i vores brede købsguide til løbehjul

Før vi går for meget i gang, vil vi hurtigt referere til vores meget brede købsguide til trick løbehjul. Her kan du læse alt som er værd at vide om løbehjul, og danne dig et overblik, så du nemmere kan vælge det helt rette løbehjul for dig og dine behov.
Ligeledes kan du også finde al den information til blandt andet hvordan man samler sit løbehjul, strammer og vedligeholder diverse dele, samt højdetilpasning og udskiftning af både kuglelejer, forgafler, griptape osv.
Se vores købsguide til trick løbehjul her.

Størrelsesguide for trick løbehjul – Find den rette størrelse for dig

Yderligere kan du også tjekke vores størrelsesguide ud for trick løbehjul, så du kan finde det rette løbehjul til netop din eller dit barns højde.
I guiden har vi samlet en tabel, der kan vejlede dig som begynder i dit valg af trick løbehjul. Den er vejledende, da valget også til dels handler om præferencer i forhold til hvad man selv finder komfortabelt, når man kører på løbehjul.
Find her vores vejledende størrelsesguide til trick løbehjul.

Trick løbehjul er populære som aldrig før!

Populariteten for trick løbehjul er vokset markant det sidste årti, og er stadig voksende den dag i dag. Denne massive efterspørgsel af løbehjul på markedet har sat sig præg i gaderne, skaterparkerne og skolegårdene, hvor man nærmest ikke kan undgå at spotte et løbehjul til tricks.
Trick løbehjul er dog stadig en relativ ny trend hos producenter, som konstant arbejder på at udvikle og forbedre løbehjulene med innovative løsninger og nye forbedringer. Blandt andet forsøger de altid at opnå den højeste styrke og holdbarhed. De arbejder ofte på at gøre decket og headtuben stærkere forbundet, one-piece baren kraftigere og kompressionssystemet glattere kørende. Samtidig er det en udfordring at holde vægten så lav som mulig, og nogle trickløbehjul egner sig derfor bedre til hhv. ramper, street eller blot små hop på villavejen.

Hvad kendetegner et trick løbehjul?

Først og fremmest kendetegnes et trick løbehjul på holdbarheden og styrken. Dette giver god mening, da løbehjul til tricks typisk bruges til en ekstrem sport, hvor der er vilde stunts, hop og hårde landinger involveret. Så for at opnå denne stærke holdbarhed, er det nødvendigt at fjerne så mange svage punkter som muligt for trick løbehjulets konstruktion. Derfor er mange trick løbehjul lavet i hvad kaldes et one-piece design, hvor det altså ikke er muligt at folde løbehjulet sammen eller justere højden.

Trick løbehjul vs. Transport løbehjul – Hvilken er for dig?

Skal du vælge mellem et trick løbehjul eller et løbehjul til transport, er der nogle klare forskelle som kan gøre valget lettere for dig. Hovedsageligt er det dog dit behov og formål, der betyder hvilken er for dig.

Trick løbehjul adskiller sig fra transport løbehjul ved at have en stabil platform, som ikke kan klappes sammen. Ligeledes er løbehjulets bar ikke justerbar, fordi det giver løbehjulet et svagt punkt eksempelvis ved hårde landinger, slides eller barspins. Pro trick løbehjul er lavet af stål og aluminium for at holde vægten nede og holdbarheden i top.
Find her alt vi har til trick løbehjul.

Transportløbehjul har det formål at få dig til dine destinationer, på en let, hurtig og moderne måde. Modsat løbehjul til tricks kan transport løbehjul typisk foldes sammen og tages hen over skulderen. Hvilket er smart for dig som pendler, der skal med både bus, tog og/eller metro.
Løbehjul til transport er ikke til tricks, da deres design og konstruktion ikke vil kunne holde til de hårde landinger man ofte ser ved ramperne i skaterparken.
Se her alle vores kvalitets løbehjul til transport.

Kort og godt - Hvad skal du vælge?

Er du til tricks, spins og vilde hop på ramper, vil et trick løbehjul være for dig. Hvis du derimod ønsker en hurtig og let måde at komme på arbejde, i skole eller blot rundt omkring i byen, er det et transportløbehjul du skal vælge.

Udstyr til trick løbehjul – Hvad skal du bruge?

Når du skal have et trick løbehjul er det vigtigt også at have rette udstyr. Det gælder alt fra sikkerhedsudstyr som hjelme, 3-paksbeskyttelse med knæ-, albue- og håndledsbeskyttere til eventuelt ekstra hjul, bremser, osv.
Er du begynder anbefaler vi at du vælger et af vores mange kvalitetsløbehjul til tricks før du kaster dig ud i at lave dit eget custom made trick løbehjul. Så er sikret at alle dele passer sammen og det er oftest også billigere.
Dog hvis du er meget interesseret i at samle dit helt eget pro trickløbehjul, så består det af følgende komponenter: deck, hjul, kuglelejer, bremse, kompressionssystem, clamp, headset, forgaffel, bar og håndtag.
Selvfølgelig kan det hurtigt blive en stor mundfuld at samle sit eget trick løbehjul, men for pro riders er det oftest nødvendigt, så de får præcist det trick løbehjul, der dækker alle deres præferencer og behov.
Find her alle dele til trick løbehjul.

Yderligere information – Ordforklaringer og løbehjulsbegreber

Har du begreber eller ord du er i tvivl om hvad betyder, kan du læse mere i vores ordliste for løbehjul her.