Filtrering

Komplette Løbehjul

1 til 24 af 319

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 24 af 319

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Komplette Løbehjul

Løbehjul er en voksende sportsgren, og især trickløbehjul er eksploderet i popularitet de seneste par år. I hovedtræk ser man på tre forskellige typer løbehjul: løbehjul til tricks, løbehjul til børn og løbehjul med store hjul. Derfor findes der mange forskellige løbehjul og mange forskellige dele til løbehjul.

Trickløbehjul

Trickløbehjul er lavet kraftigere og er derfor mere holdbare end løbehjul til børn og transportløbehjul. Trickløbehjul kan bruges til skateparken, parkeringspladsen eller som transportløbehjul på vejene. Trickløbehjul er bygget til at holde til de tæsk, de udsættes for, når man kører ramper og slider obstacles. Trickløbehjul kommer enten som komplette løbehjul eller sælges i dele. De kan med fordel benyttes af personer, der ønsker et solidt og pålideligt løbehjul til transport, da de er lavet til at køre smooth og behageligt på selv ujævne overflader.

Løbehjul til børn

Løbehjul til børn er udviklet til børn samt mindre kørere, og er derfor lavet lettere og mindre og mere håndterbare for børn. Løbehjul til børn er gode til at cruise og lege på, både på vejene og i skaterparken. Mange af de gode løbehjul til børn er lavet i en kvalitet, børn kan lege, lære og udvikle sig på i lang tid fremover.

Løbehjul med store hjul

Løbehjul med store hjul er velegnede til transport. Løbehjul med store hjul er løbehjul med hjul over 120 mm. De større hjul giver øget stabilitet, mindre følsomhed over for ujævn vej, og mere retningsstabilitet. De er derfor bedre til at køre hurtigt på end løbehjul med små hjul.

Hos KiteDanmark forsøger vi altid at tilbyde vores kunder de bedste løbehjul til de bedste priser. Hvis du er i tvivl om, hvilket løbehjul, du skal vælge, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, og vi vil forsøge at vejlede dig, så du får det rigtige løbehjul med hjem. Du kan også læse vores store løbehjulsguide.