Filtrering

Komplette Løbehjul

1 til 24 af 183

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 24 af 183

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Quickguide til løbehjul

Løbehjul er en voksende sportsgren, og især trick løbehjul er eksploderet i popularitet de seneste par år. I hovedtræk ser man på tre forskellige typer løbehjul: løbehjul til tricks, løbehjul til børn og løbehjul med store hjul. Derfor findes der mange forskellige løbehjul og mange forskellige dele til løbehjul.

Trick løbehjul

Trick løbehjul er lavet kraftigere og holder derfor bedre end løbehjul til børn og andre løbehjul. Trick løbehjul kan bruges til i skateparken, parkeringspladsen eller som transport løbehjul på vejene. Trick løbehjul er bygget til at holde til de tæsk de udsættes for når man kører ramper og slider obstacles. Trick løbehjul kommer enten som komplette løbehjul eller sælges i dele. Trick løbehjul kan med fordel også bruges af personer der ønsker et solidt og pålideligt løbehjul til transport, da de er lavet til at køre smooth og behageligt på selv ujævne overflader.

Løbehjul til børn

Løbehjul til børn er udviklet med henblik på børn og mindre kørere, og er derfor lavet lettere og mindre og er derfor mere håndterbart for børn. Løbehjul til børn er gode til at cruise og lege på, både på vejene og i skaterparken. Mange af de gode løbehjul til børn er lavet i en kvalitet, børn kan lege, lære og udvikle sig på i lang tid fremover.

Løbehjul med store hjul

Løbehjul med store hjul er udviklet og egnet til transport. Løbehjul med store hjul beskrives som løbehjul med hjul over 120 mm. Store hjul på løbehjul giver øget stabilitet, mindre følsomhed overfor ujævn vej, og mere retningsstabile. De er derfor bedre til at køre hurtigt på, end løbehjul med små hjul.

Hos Kite Danmark forsøger vi kun at tilbyde vores kunder de bedste løbehjul til de bedste priser. Hvis du er i tvivl om, hvilket løbehjul du skal vælge, er du velkommen til at kontakte os, og vi vil forsøge at vejlede dig, så du får det rigtige løbehjul med hjem. Du kan også læse vores store løbehjuls guide.