Løbecykler

1 til 24 af 34

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 24 af 34

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Løbecykler

Løbecykler - Et godt køretøj for de små

Løbecykler er et godt køretøj for de helt små, som har den smarte funktion at kunne skifte mellem at være en cykel og et løbehjul. En løbecykel kan være til stor gavn, som træning af motorikken og børns balanceevner. Det er et let køretøj at starte ud med og kan give massere af timers leg og sjov
I denne kategori vil du kunne finde vores brede udvalg af kvalitets løbecykler til børn til nogle gode priser.

Alder og størrelse - Hvor gammel og stor skal dit barn være?

I forhold til valg af løbecykel afhænger det af dit barns størrelse. I starten er alder og størrelse i samspil med hinanden generelt, men udover det er alderen ikke så gældende for valget af løbecykel til dit barn. Barnets benlængde og størrelse er mere betydningsfuld. Som en god tommelfingerregel skal dit barn kunne komme af og på løbecyklen selv. og når de sidder på sædet, skal barnet nemt kunne røre jorden.
Se alle vores løbecykler til børn.

Børneløbecykler - Den bedste start

Løbecykler til børn er en god start til dem, så de kan lære at holde balancen. Det anbefales typisk også som en god ide at begynde ud med en trehjulet cykel, da dette lære barnet at koordinerer deres arme og ben, samt hvordan de skal bære sig ad med at bruge pedalerne, Løbecykler kan nemlig få mere fart på, så som en begyndelse kan en trehjulet give barnet nogle bedre styringsfærdigheder og derved gøre dem bedre udrustet til en løbecykel senere.
En nem huskeregl til at finde den perfekte begynder løbecykel er at vælge en med nogle brede dæk, da breddere dæk gør det lettere for barnet at holde balancen.
Se også alle vores løbehjul til børn. 

Løbecykler til de små - 2-hjulede, 3-hjulede og 4-hjulede

I starten fra omkring 1 års alderen, vil løbecykler med 3-hjul eller 4-hjul være bedst egnet, da den vil kunne træne deres balanceevner og give gode oplevelser før barnet bliver gammel og stor nok til en 2-hjulet løbecykel. Sæddet på disse typer kan typisk justerest i højden, og i nogle af de helt bedste 4-hjulede er der en esktra støtte i form af en pendulaksel. Den giver mulighed for at løbecyklen kan hælde til begge sider uden at vælte, så barnet i starten nemmere vil kunne træne deres motorik og balance.
Når barnet bliver ældre og vokser i størrelse, vil det med tiden kunne gå hen til at bruge en 2-hjulet løbecykel. Her kan det overvejes at skaffe en løbecykel med håndbremse, så barnet også lære at benytte sådan en fremfor kun at bremse op med fødderne. En 2-hjulet løbecykel kan få højere tempo på, så det kan være smart at starte ud på blødere underlag såsom græs eller andet lignende for at undgå uheldige situationer på asfalt eksempelvis. Som forældre kan man sætte mindre forhindringsbaner op og herved træne barnet gennem sjov aktivitet at dreje og styre løbecyklen, så de med tiden styker deres selvfølelse og kan klare sig mere og mere på egen hånd.
Her finder du diverse løbecykel dele

Løbecykel tilbehør - Hvad skal du bruge?

Vi anbefaler stærkt at dit barn benytter hjelm hver gang de bruger deres løbecykel for at undgå uheldige skader. Derudover anbefaler vi også andet beskyttelsesudstyr som albue-, knæ- og håndledsbekyttere for at være på den helt sikre side.

Se alt vores beskyttelsesudstyr til børn her.