Filtrering
Modtag RSS

Løbehjul

1 til 24 af 604

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 24 af 604

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Fart over feltet med populære løbehjul!

I takt med at løbehjul er blevet mere og mere populære er udvalget af reservedele også vokset. Inden for de seneste år, hvor trickløbehjul især er blevet en hip sport, er der kommet mange pro løbehjul og dele på markedet. Disse er af høj kvalitet og særligt egnet til pro riders. Dig findes der også stadig en masse billige løbehjul på markedet af ringere kvalitet.
Vi kategoriserer vores løbehjul efter følgende typer: Til tricks, til transport og til børn.
Det helt nye er el-løbehjul, som befinder sig lidt i kategorien for transport-løbehjul, da disse er særligt velegnet til dette.

Trick løbehjul

Trick løbehjul, også kaldet Stuntscooters, benyttes oftest i skateparker, på skaterramper, i byerne og på parkeringspladser. Det er teknisk krævende af være trick løbehjuls rider og sporten kræver godt udstyr og en masse vilje! Disse løbehjul udsættes for massive slag og voldsomt slid når der hoppes, grindes og flippes. Ingen løbehjul holder for evigt, men der findes et stort udvalg af komplette trickløbehjul som er designet særligt til tricks. Løbehjulene er forstærkede og designet så de holder til de mange ture på ramperne. Der findes mange specialdesignede dele så det er muligt at bygge sit helt eget drømme-løbehjul efter sin personlige kørestil. Alle løbehjuls brands har deres egen force og deres færdigsamlede komplette custom løbehjul er udviklet i samarbejde med eksperter for at sikre køberen den bedste oplevelse.
Klik her for at se alle vores tricks løbehjul.

Store hjul til transport

Løbehjul med store hjul kalder vi også transport-løbehjul. De store hjul (120 mm og større) egner sig særligt til transport, da de er mindre følsomme overfor ujævnheder i vejen og er mere retningsstabile. Vi anbefaler at du vælger et løbehjul hvor hjulene er lavet af gummi, da disse er mere behagelige at køre på. Mange løbehjul har plastik-hjul og den type hjul bliver hurtigere slidt og er mindre behagelige at køre på.
Løbehjul med store hjul er normalvis lavet til vokse, men kan også sagtens bruges af børn. Mange af dem kan foldes sammen og er derfor nemme at have med i toget, på ferien og lignende steder.
Det er blevet særligt populært at opleve storbyferier på et transportløbehjul.
Gå til transport løbehjul - klik her.

Løbehjul til børn

Løbehjul til børn kan sammenlignes med dem du ser i legetøjsforretninger og i supermarkedet. Kvaliteten svinger meget, og vælger du at købe sådan et løbehjul i et supermarked eller en legetøjsbutik, så tjek altid om kvaliteten er i orden. Hos KiteDanmark undgår vi de helt billige komponenter og har udvalgt en håndfuld letvægts aluminiums løbehjul særligt tilegnet til børn, men uden helt at gå på kompromis med kvaliteten.
Se alle børneløbehjul her.

E-løbehjul

E-løbehjul også kaldet elektriske løbehjul, har et batteri som hjælper dig hurtigere frem. Derfor er disse løbehjul særligt gode til transport. Der er stor forskel på prisen og hvad det elektriske løbehjul kan, derfor skal du gøre op med dig selv hvad dine behov er, inden du investere i et e-løbehjul.
Elektriske løbehjul? Se alle vores el løbehjul her.

Vidste du at vi havde en løbehjulsguide der fortæller dig alt du behøver at vide inden du beslutter dig for at købe et nyt løbehjul? Find vores løbehjulsguide her.