NKD Scooters

NKD Scooters - lær mere om mærket

Team NKD-scooters er et verdensomspændende sportshold for løbehjuls riders. Udover at huse nogle af de dygtigste PRO-løbehjuls riders, så er NKD-scooters også, hvert år med til at flytte grænserne for, hvad der er muligt indenfor løbehjulsverdenen.

Alle NKD-dele til løbehjul er udviklet med de nyeste teknologier, af et hold af dygtige ingeniører, designere og teamriders. Danske ingeniører designer og konstruerer NKD løbehjul i 3D modeller, for at sikre en solid struktur. Ingeniørerne arbejder i tæt samarbejde med de dygtigste NKD teamriders over hele verden. Inputs omkring alt fra potentielt svage elementer i prototype-løbehjulene til rider-specifikke ønsker, samles fra franske, amerikanske og australske teamriders. Derfor lover NKD, at de altid skaber holdbare og pålidelige løbehjul til alle i skateparken. Dele og løbehjul fra NKD-scooters, toppes altid af med et sprødt design som er udviklet af danske grafikere, med features ned til mindste detalje.

I starten af 2020 gik NKD ind i kampen mod klimaforandringer. Drevet af et ønske om mindre forbrug og en bedre fremtid for den næste generation, har NKD stoppet produktion af potentielt forurenende farver på emballagen - de er gået ’all naturel’. Vi bør alle stræbe efter at leve et liv der skåner klimaet. Med et løbehjul fra NKD, kan du være tryk i, at du har taget et bæredygtigt valg, som gavner os alle.

NKD-scooters har været i branchen siden 2004 (2004-2012 under navnet NAKED-scooter, hvorefter de har benyttet forkortelsen NKD-scooters). I deres sortiment finder du løbehjul og dele til nye riders inden for tricks, samt et stort udvalg af PRO-løbehjul og dele til dem der sætter krav til deres løbehjul. NKD-scooters er en gren af selskabet NKX-sports. NKD producerer kun løbehjul og dele hertil.

1 til 24 af 421

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 24 af 421

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
NKD Scooters er også kendt under navnet NKD eller NKD Sports. NKD er en af de største løbehjuls producenter verden over, og du kan finde deres løbehjul i næsten alle lande.
NKD laver alt indenfor løbehjuls verden, og er altid med på de nye trends og teknikker. Fx var NKD med til at vise Hollow Core teknikken frem, som er en af de nyeste teknikker af producering af hjul til løbehjul. NKD har også banet vejen for hvad der er muligt, på et kvalitets løbehjul.

NKD 3D designer alle deres løbehjul og komponenter, og efter mange ingeniør arbejdstider med dialog fra NKD's PRO team af løbehjul riders, så bliver der lavet prototyper som bliver testet grundigt. Og derfor er NKD Scooters et af vores yndlingsmærker, da vi ved at alle produkter er nøje designet og testet.

Du kan se meget mere fra NKD Scooters her.