Vis efter kategorier

KiteDanmark som Gazelle-modtager 2018

Af Tilde Eskildsen i Nyt fra virksomheden
Læs mere 0 Kommentar(er)

To brødre fik en idé tilbage i 2008, da de lod deres passion for vandsport blive til en forretning. At modtage Gazelleprisen 2018 betyder, at vi som virksomhed har knoklet, satset og vokset rigtig meget siden 2014! Vi er taknemmelige og kunne ikke gøre det uden vores kunder eller vores dygtige personale.

KiteDanmark's Street Crew

Af Nikolaj Holmlund i Skateboard, Vandsport, Snowboarding, Løbehjul
Læs mere 0 Kommentar(er)
Vil du være en del af KiteDanmark's Skate Crew? Bliv blandt andre dygtige og talentfulde sports udøvere som KiteDanmark støtter, og bliv en del af KiteDanmark-Familien. Udfyld en kvalificeret ansøgning, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Nye løbehjul fra NKD Sports

Af Nikolaj Holmlund i Løbehjul
Læs mere 0 Kommentar(er)
NKD Sports har gjort det igen !! Super fede løbehjul er netop kommet på markedet, med flotte designs og god kvalitet. Hos KiteDanmark er vi stolt autoriseret forhandler af NKD, og er altid med på det seneste nye fra mærket.

25% på alt Quiksilver og DC

Af Nikolaj Holmlund i Snowboarding
Læs mere 0 Kommentar(er)
Er du klar til ski- og snowboardferien? Hos KiteDanmark har vi 25% på ALT fra mærkerne Quiksilver og DC.

CRAZY SALE !! Tøm butikken i efterårsferien

Af Nikolaj Holmlund i Nyt fra virksomheden, Skateboard, Vandsport
Læs mere 1 Kommentar(er)
Vi glæder os SINDSYGT !! Et nyt kapitel stater i år —>> Snowboard og masse vinterudstyr skal vores butik København !! Vi bygger butikken om, og gør klar til masse vinterudstyr på hylderne // SNOWBOARD, boots, bindinger, jakker - alt til snow. Vi får ALLE de seje brands så følg med .....

Modeller der holder

By Benjamin Nygaard
Læs mere 0 Kommentar(er)

SNEAK PEAK på NKD-2019!

Hold fokus på produkterne. Hvad de fleste ikke bemærker på billederne af de yndige modeller er, boardet pigerne står med i hånden. Kan det måske være en prototype af et nyt lineup i NKD's sortiment?

Jeg kan have min tvivl. Tjek det selv ud, og fortæl hvad du tror.

NKD SLIM-seires Surfskates

Af Benjamin Nygaard i Skateboard
Læs mere 1 Kommentar(er)

"Det er det sjoveste at surfe rundt i byen eller på vej til skole. Designet er rigtig pænt og formen af boardet giver en ekstra super oplevelse." Sådan fortæller Isak, vores kitedanmark teamrider om det et af de nye surfskates fra SILM-serien. 

Du kan lære mere om Isak og surfskaten i denne blog, hvor Isak fortæller om hvad han synes er fedt ved dette board. Jeg er skribent for dette blogindlæg, og vil samtidig forsøge at give dig et lille indblik i hvad surfskates er, og hvad de bliver brugt til. Tjek denne post ud og se de fine billeder!

Bliv VIP Kitesurfer NU

Af Nicklas M. i Nyt fra virksomheden, Vandsport
Læs mere 4 Kommentar(er)

VIP Kitesurfer for Kitedanmark

Nu kan du blive VIP Kitedanmark kitesurfer, hvilket betyder SÆRLIGE tilbud og KÆMPE rabatter på det nyeste lækre kitesurfingsudstyr før alle andre!

Klik videre for at læse mere om hvordan.

VM i Kitesurfing - WATERZ

Af Nicklas M. i Vandsport
Læs mere 2 Kommentar(er)

James Johnsen - Verdensmester i Kitesurfing 2018

For nogle uger siden blev der afholdt VM i en række vandsportsgrene, heriblandt kitesurfing, hvor sejren gik til den 47 årige James Johnsen, STORT TILLYKKE fra Kitedanmark!

James har medvirket i et interview hvor han fortæller om sig selv og sin spændende karriere som kitesurfer og hvad for noget kitesurfingsudstyr han elsker at bruge. Så klik dig endelig videre for at læse mere.

Sensommer rulletur i Amagerstrandpark

By Julie Martinsen
Læs mere 0 Kommentar(er)

Sensommer rulletur i Amagerstrandpark

Forleden dag tog nogle af vores trofaste riders et smut forbi Amagerstrandpark for at prøvekøre nogle af Story Skates lækre rulleskøjte i det flotte sensommervejr. De har lavet en fin lille stemnings video af dagens begivenheder. Se videon ved at læse mere. 

Forrige opslag