Modtag RSS

Beskyttelse


 

1 til 24 af 264

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 24 af 264

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Beskyttelse

I denne kategori finder du alt vores forskellige beskyttelsesudstyr. Der er både hjelme, beskyttere og diverse beskyttelsestøj til blandet brug. Om du er til skate, cykling, vand- eller vintersportsgrene, så har du rig mulighed for at finde det helt rette og nødvendige beskyttelsesudstyr for dig eller dit barn/dine børn.
Så lad os kaste os ud det!

Din sikkerhed er første prioritet

Som ved alle sportsgrene og især de ekstreme af slagsen, bør din sikkerhed være din første prioritet.
Det er super sjovt at køre løbehjul og rulle rundt i byen med et par rulleskøjter, eller skate den for max af i skaterparken med et lækkert trick skateboard. Yderligere er der intet vildere end at udøve freestyle kitesurfing eller fræse lynhurtigt ned af de snedækkede bjerge på et snowboard. Dog kan morskaben hurtigt tage en forkert drejning uden den rette beskyttelse.
Hvilket er grunden til det ikke kan anbefales nok – hav altid din sikkerhed i orden uanset om du skal bruge beskyttelsesudstyr til at køre løbehjul, stå på skateboard, rulle rulleskøjter og/eller til ski/snowboarding.

Husk hjelmen!

Der er én bestemt type for beskyttelse, som stort set gør sig gældende for alle sportsgrene – og det er hjelmen. Hovedbeskyttelse er så essentielt et stykke udstyr, at det stærkt anbefales du altid husker hjelmen til hver og en af dine sportssessioner.
At bruge hjelm gælder både børn og voksne, da alle kan komme lige galt afsted, og have samme konsekvenser i de værste ulykker.
Derfor tilbydes der her i webshoppen hjelme i tonsvis af størrelser, så du nemt kan finde en størrelse til dit barn/dine børn og dig selv. Og ligeledes er der et hav af hjelme at vælge mellem, som egner sig bedst til skate, cykling, vand- eller vintersport.
Herudover er alle hjelme CE-godkendte, så du trygt kan vide dig sikker på en optimal beskyttelse af dit hoved, når du rigtig slår dig løs med din yndlingsekstremsport.

Pas på dig selv og få den bedste oplevelse

For at få den bedste oplevelse, når du dyrker din sportsgren, er det vigtigt at du passer på dig selv. Og for at kunne gøre dette, er det en god ide at benytte den rette beskyttelse.
Dog er hver sport forskellig og ikke alt beskyttelsesgrej er lige nødvendig til hver sportsgren. Eksempelvis behøver du ikke skibriller til din skateboarding, men de er smarte i forhold til at beskytte dig mod UV-stråler, når du tager på skiferie til Alperne.

Find her alle vores ski/snowboardbriller til din næste skiferie.

Ligeledes er rash-, impact- og redningsveste heller ikke vildt nødvendigt til dig som løbehjulsrider eller rulleskøjteskater, men som vandsportsentusiast kan de være alfa omega for at få den bedste og mest sikre oplevelse til havs.

Se her vores udvalg af rash-guards og veste til vandsport.

Skulle du dog mest være til løbehjul, skateboarding, rulleskøjtning, cykling osv., vil du med sikkerhed få behov for både knæ-, albue- og håndledsbeskyttere. Da man let kan falde og komme galt afsted uden disse.

Her finder du alle vores beskyttere til skating og cykling.
Eller se her i stedet vores smartere 3-pack beskyttelsessæt.

Ekstra beskyttelsesudstyr

Kan du ikke få nok at beskyttelse og føler du at du lige mangler det sidste udstyr, så frygt ej – der er masser at ekstra beskyttelsesudstyr endnu.
Find det hele her.