Modtag RSS

Airtracks

22 vare(r)

pr. side

22 vare(r)

pr. side

AIRTRACKS

Airtracks - Hvad er en airtrack og hvad bruges den til?

En airtrack er en oppustelig flade til brug ved spring og andet gymnastik i hjemmet. Den kan bruges af alle aldre og niveauer. Airtracks bliver mest anvendt til træning af spring kombinationer, som flikflaks, forlæns/baglæns salto, vejrmøller og kraftspring, og for at opnå blødere landinger ved højere spring. Jo bedre kvalitet en airtrack er, desto mere springgymnastik og andet sport kan den bruges til.
Det smarte ved at airtracks er oppustelige er at de nemt kan opbevares og flyttes med rundt til dine forskellige destinationer. Airtracks kommer i et hav af forskellige længder og tykkelser, samt kvaliter - og det er derfor afgørende for dit valg af airtrack, at overveje hvad du hovedsageligt vil bruge den til. Om det mest er til sjov og leg eller træning og øvelse af den sport som du dyrker.
I kategorien her vil du finde alle vores kvalitets airtracks til børn, unge og voksne til de bedste priser online.

Konstruktion - Hvordan er airtracks lavet?

Airtracks er typisk lavet af PVC, som er et funktionsrigt og holdbart materiale, hvilket gør det ideelt til airtracks og SUP boards. Faktisk anvender airtracks nogle af samme teknologier som SUPs til deres konstruktion, heriblandt double rail og blind stitch teknologierne. Blind stitched er en syningsmetode, der forbinder to flader sammen på en måde der gør syningen næsten usynlig. Double rail teknologi er en forstærkning af det svageste punkt på airtracks, nemlig siderne. Double rail tilføjer et ekstra beskyttende lag i siderne, så du undgår punkteringer og levetiden for produktet øges markant.
Se alle vores airtracks her.

Indenfor og udendørs - Hvor bruger man sin airtrack?

Airtracks kan bruges både indenfor og udendørs, og er ideel for alle der vil have bedre adgang til gymnastik i hjemmet eller i deres have eksempelvis. Derudover kan man også bringe sin airtrack med sig rundt i parken eller på stranden, for at få nogle lækre omgivelser til sin træning eller som en sjov lille "legeplads" for de små. Man skal dog huske på at solen får den pumpede luft til at udvide sig, så bliver trykket for højt kan airtracken godt springe.
Udover det kan for varme graders sol og slide på materialet og limen, så altid vær opmærksom på hvor hård varmen er. Bruger du din airtrack udendørs kan det også være smart at lægge et blødt underlag under, som et tæppe eksempelvis, og husk altid at fjerne skarpe sten eller andet der eventuelt kan skade din airtrack.
Se også vores udvalg af SUP boards.

Hvilken airtrack er den rette for dig?

Når du skal vælge den rette airtrack for dig, afhænger det mest af hvad du ønsker at bruge den til, samt din vægt. Jo større du er, desto tykkere en airtrack vil du have brug for, da du helst skal have et ordentlig aftræk for at kunne lave dine spring og opnå bløde landinger.
Hvis du skal have en airtrack til sjov leg eller begynder/let øvet træning for de mindste børn, så vil en kortere airtrack med en tykkelse på 10 cm være et klart valg. De vil kunne have masser timers sjov med at hoppe og lege på airtracken, mens de træner deres motorik og tumler rundt som aktivitet.
Til de lidt større børn vil deres niveua som gymnaster spille en rolle for deres behov af tykkelse og længde af airtracken. Her vil længere airtracks give dem flere muligheder for springkombinationer og mere plads til at udfolde sig og dygtiggøre sig ydeligere.
For øvede gymnaster og voksne vil en længere airtrack med en tykkelse af 20 cm være til stor gavn for deres træning og generelt også give langt bedre muligheder for kombinationer af spring, samt bedre aftræk ved hop og landinger.
Optag og del dine airtracks oplevelser med et action kamera.

Tilbehør til airtracks

Tilbehør til din airtrack er overordnet set en elektrisk pumpe og en taske til effektiv opbevaring af airtracken. Disse er typisk inkluderet ved købet af din airtrack hos os.
Find her alt vores forskelligt udstyr til airtracks.