Skøjter


 

21 vare(r)

pr. side

21 vare(r)

pr. side

Skøjter

I denne kategori kan du finde alle vores skøjter til både mænd og kvinder, samt unge.

Skøjtetyper og discipliner
Vi tilbyder mange forskellige slags skøjter til de 3 overordnede skøjtediscipliner - nemlig kunstskøjter, fritidsskøjter og ishockey skøjter. Alle vores skøjter er i høj kvalitet og kan fås i mange størrelser, så både voksne, samt børn kan finde et par skøjter til deres smag. Udover det kan alle vores skøjter anvendes både indedørs på skøjtebanen eller ude på frosne søer i de koldeste af vintermånederne.
Du kan læse mere om de specifikke typer af skøjter inde på hver deres kategoriside.

Lidt om skøjter
Skøjter har siden de første modeller udviklet sig betydeligt meget, og er i dag en virkelig populær sportsgren. Før i tiden satte man selv en klinge fast på sine støvler. Dette er man dog kommet væk fra og i dag bruger skøjter nogle meget smartere støvler, der medvirker til en højere kvalitet af varme, fleksibilitet og ankelstøtte til foden.
Skøjter har ikke bremser, det er klingen som både skal bruges til fremdrift og at sænke farten på isen. Det er derfor væsenligt at holde sin skøjteklinge slebet reglmæssigt og i god stand. Langt de fleste klinger til skøjter i dag er lavet af materialet stål, da det er et robust og slidstærkt materiale.