UrbanArtt Mini SCS V2 Clamp


Lagerstatus: På lager

249,00 kr
{"attributes":{"148":{"id":"148","code":"choose_size","label":"Choose Size","options":[{"id":"2237","label":"Quad","price":"0","oldPrice":"0","products":["11815"]}]}},"template":"#{price}\u00a0kr","basePrice":"249","oldPrice":"249","productId":"11814","chooseText":"V\u00e6lg venligst...","taxConfig":{"includeTax":true,"showIncludeTax":true,"showBothPrices":false,"defaultTax":25,"currentTax":25,"inclTaxTitle":"Inkl. moms"}}

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Bedømmelser
Størrelsesguide

Clamp størrelse:

Der findes mange størrelser af clamps til løbehjul i forskellige størrelser. Det hovedsagelige ved de større clamps er at de er stærkere end de mindre clamps. Dog er små clamps en del lettere end de større løbehjul clamps. En anden ting man taler om vedrørende clamp størrelser er hvilken type clamp det er. Langt ofte bruger tricks løbehjul double, triple eller quad clamps. Disse er større og stærkere end en single clamp og derfor også oplagt til trick løbehjul, da de helst skal kunne klare hårde stød. Typisk bruger transport løbehjul og løbehjul til børn single eller double clamps, da den samme styrke ikke er lige så nødvendig og også gerne må veje mindre, da det er til sjov eller transport rundt omkring.

Indre diameter:

Den indre diameter af din clamp skal være den rigtige størrelse så den passer til dit løbehjul. Da trick løbehjul, transport løbehjul og børneløbehjul alle er forskellige og variende i størrelser. Derfor er det absolut vigtigt at du altid som det noget af det første får tjekket om den clamp du har valgt er af den rette størrelse og passer til netop dit løbehjul.

Clampens vægt:

Vægten af dit løbehjuls clamp. Vægten for clampen har den samme betydning som størrelsen, da de to på en måde går hånd i hånd. Jo tungere en clamp er, desto større og stærkere er den også. De tungere clamps er ofte double, triple eller quad clamps, som oftere bliver anvendt på tricks løbehjul, da de skal kunne klare flere slag. De lettere clamps er typisk single eller double clamps, og bruges generelt til løbehjul for børn og transport løbehjul, da de helst ikke skal veje for meget.

Kompression for clamp:

Nogle clamps til løbehjul er monteret med et kompression system, der er beredt til SCS systemer. Løbehjul clamps der ikke er monteret med et kompression system kan anvendes til alle andre systemer. Dog skal ens clamps diameter passe præcis til dit løbehjuls styr.

Bolte:

Antallet af bolte til at spænde clampen på dit løbehjul. Antallet af bolte er det der bestemmer hvilken clamp dit løbehjul har. Det vil sige om det er en single, double, triple eller quad clamp. Den stærkeste clamp er en quad clamp, og den letteste vægtmæssigt er en single clamp. Man vil gerne have at clampen på sit trick løbehjul er stærkt, så det klare slag og stød bedre. Derimod vil man gerne have sit børneløbehjul eller transport løbehjul til ikke at veje for meget.
Specifikationer
Clamp størrelse Quad
Indre diameter 32 mm (Regular) / 35 mm (Oversized)
Vægt 258 g
Compression system SCS
Bolts Inkluderet