Filtrering

Gaveguide - Gaver

Gaveidéer

Vi har lavet en gaveguide, så det er nemt for dig at finde den helt perfekte gave til ham, hende eller børnene. Om det er en julegave, fødselsdagsgave eller en gave til den unge konfirmant, så vil du kunne finde lidt af det hele her.
Hos Kitedanmark ønsker vi at yde en stor kundeservice for vores kunder. Derfor tilbyder vi 1 års returret på alle produkter, gratis fragt ved bestilling over 499 kr, levering indenfor 1-3 hverdage og prisgaranti på alle produkter !!
Find inspiration i vores store gave guide.
Sample banner
Sample banner
Sample banner
Sample banner

1 til 24 af 143

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 24 af 143

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Fedeste gaveideer

Alle har prøvet at skulle give en gave til en anden, men selvom vi har prøvet det så mange gange før, kan det ofte være svært at finde den helt rette gave at give.

Derfor har vi i denne kategori udformet en letlæselig gaveguide, og samlet alle vores mange gaveideer til diverse årstider, begivenheder og helligdage.

Du vil kunne finde alt fra løbehjul og skateboards til rulleskøjter og vandsportsudstyr som kites og SUP boards. Derudover har vi også en masse tøj og tilbehør til snowboarding. Vi har samlet alle de bedste produkter til de bedste priser for alle aldre og til alle køn.

Jul
Alle ved, at det absolut vigtigste til jul er julegaven. Maden og den hyggelige stemning er også lækkert nok, men julegaven er, hvad der får det hele til spille. Hver eneste år kommer det samme spørgsmål op - Hvad i alverden ønsker folk sig? Det er også meget forskelligt, men i denne kategori har vi samlet alt det, vi ser at der bliver købt masser af gennem juleperioden og efter, så du nemt kan finde den helt rigtige julegave til manden, der har alt, kvinden uden ønsker og børnene med de mange tusinde gaveønsker.

Konfirmation
Så den unge er på vej til at blive voksen og skal nu endda konfirmeres, sikke stolt du som forælder må være og stort tillykke! Men hov, det betyder også, at de skal have sig en overdådig konfirmationsgave. Og helst noget ekstra dyrt, så du virkelig kan vise, hvordan man er en ansvarlig og voksen forbruger. Hvis du mangler lidt god inspiration til, hvad der kunne være en super gave til konfirmanden, så vil du let kunne finde det i denne kategori. Vi har nemlig samlet lidt af det, vi ved de unge bare elsker, såsom fede gadgets til at kunne lytte til musik eller sporty grej til de unge skatere eller surfere - både til piger og drenge.

Bryllup
Kender du nogen, der skal giftes? Eller skal du selv giftes? Vi kondolerer. Nej nej, det er for vildt, tillykke med det! Godt I fandt hinanden, så skal der nemlig bare findes en lækker gave til din kommende ægtefælle eller det kommende ægtepar. Og selvom man kan vide nok så meget om den person, kan det stadig være svært at vælge noget, som man med 100% sikkerhed ved, de kommer til at holde af. Vi har gaveideer til både mænd og kvinder, alt fra vandsportsfreaks til snowboarding eller skateboardingsentusiaster - Så er gommen eller bruden en haj i vandet eller en mesterskater på land, så vil du let kunne finde hans/hendes eller deres bryllupsgaver her.

Fødselsdag
Fødselsdagsgaver er altid en værre affære at skulle finde til fødselaren, hvad skal man dog give, hvad er godt nok, hvad kan man slippe afsted med at give? Uanset hvad skal de selvfølgelig have en fed fødselsdagsgave, og for at hjælpe gaveideérne på vej, har vi samlet de fedeste af vores produkter, som egner sig perfekt til fødselaren uanset alder og køn.