Story Vision Inline Rulleskøjter


Pris: 1.486,61 kr

Special Price 631,59 kr RED WEEK

Pris: 1.486,61 kr

Special Price 668,77 kr RED WEEK

Beskrivelse
Detaljer
OBS.* Story Vision er små i størrelsen, så derfor anbefales det at gå en størrelse op.
I tidernes morgen blev det fortalt, at der en dag skulle være et par rulleskøjter, som aldrig før. Den dag er kommet, for med Story Vision er synet fra fordums tid blevet til virkelighed.
Story Vision er et par fede inline rulleskøjter af høj kvalitet. De er til alle voksne, som ønsker rulleskøjter til lidt af det hele, både i form at korte ture, mindre hop og lettere slags rulleskøjtetricks.

Til at starte med kan der nævnes lidt om klingen for Story Vision. Klingen er bestående af metallet aluminium. Dette letvægtige materiale styrker hele konstruktionen af rulleskøjterne, og giver dig en stiv, holdbar og en hurtigere acceleration ved start.
Støvlen for disse inline rulleskøjter til voksne er lavet af en kombination af materialer. For en høj komfort og god åndbarhed for fødderne, består støvlen af tekstil og blødt skum. Som et beskyttende lag, der samler støvlen til en stærkere enhed, er der en konstruktion af hård plast ved tåen og op langs fra hælen til anklen.
Hjulene er der 4 af og alle har de størrelsen 84 mm, med en hjulhårdhed på 84 A og kuglelejer af ABEC-7. Kort fortalt, betyder det at hjulene ruller hurtigt og er lette at kontrollere ved manøvre og sving.

Story Vision har set jer begge være ude sammen, rullende afsted som var i skabt for hinanden. Er det ikke tid til at gøre dette syn, med disse allround kvalitets rulleskøjter, til din virkelighed?
Bedømmelser
Størrelsesguide

Story Twilight, Story Union, og Story Division

Mål længden på din fod, for at finde den rigtige størrelse.

Størrelsesskema - find din rigtige størrelse

UK størrelse (Mænds størrelse) Fod længde Indersål mål EU størrelse
6.5 23,5 cm 24,5 cm 39
7 24,0 cm 25,0 cm 40
7.5 25,0 cm 26,0 cm 41
8 26,0 cm 27,0 cm 42
8.5 27,0 cm 28,0 cm 43
10 27,8 cm 28,8 cm 44
11 28,3 cm 29,3 cm 45
12 29,0 cm 30,0 cm 46

Hvordan du måler længden på din fod korrekt

Se vores instruktioner forneden og sammenlign den målte længde med vores størrelsesskema.

Fod længde

Tag en sok på din fod og placere din hæl op af en væg, mål derefter distancen fra væggen til spidsen af dine tæer.

 

Forskellige rulleskøjte modeller kan godt variere selvom de er det samme mærke. Derfor anbefaler vi at man går ud fra længden af ens fod og bruger vores størrelsesskema for at få den helt rigtige størrelse.

Hjulstørrelsen:

Det er meget vigtigt at størrelsen på hjulene på et sæt rulleskøjter, bliver valgt nøje. Mindre hjul er hurtige til at reagere, og giver mere kontrol. De større hjul giver stabilitet og høj hastighed. Det kan være en idé at vælge sin hjulstørrelse efter hvor langt man skal rulle. Hvis man skal ud på en lang tur, er større hjul helt klart en fordel, da de holder farten bedre og dermed mindsker dit energiforbrug. På en kortere tur er det derimod smartere med små hjul, fordi de er lettere at manøvrere rundt med og samtidigt lettere at stoppe. Hjul størrelsen afhænger også af selve rulleskøjten og hvad den skal bruges til. I freestyle kørsel bruger man f.eks. ofte små hjul, mens hockey har mellemstørrelse hjul og freeride og race enten har store eller meget store hjul. 

Kuglelejer:

Kuglelejerne er dem som får hjulene på dine rulleskøjter til, at dreje rundt. Kuglelejets kvalitet bliver opdelt i ABEC-værdier, og jo højere værdien er, jo bedre er kvaliteten. ABEC-5 er standard på kuglelejer, og så findes der både bedre og dårligere kuglelejer end dette. På et par rulleskøjter bruger man ofte ABEC-7, -9 eller -11. Hvor ABEC-11 er det bedste. Man bruger 16 kuglelejer på et par rulleskøjter.

Hjulhårdhed:

Hårheden på dine hjul til rulleskøjter bliver målt på Durometeren, som går fra 0 - 100 A. Her er 100 A det hårdeste. Hårde hjul har en god holdbarhed, og kommer hurtigere op i fart. Bløde hjul bliver hurtigere slidt, og er meget mere stabile end de hårde hjul.

Klinge materiale:

Ved valg af klinge har du to muligheder: aluminium og hård plast. En aluminiums klinge er meget holdbar, og meget stiv. Den giver ikke så meget friktion og er derfor langt bedre end en klinge der er lavet af hård plast. Aliminiums klinger er selvfølgelige dermed også dyrere. 

Støvlemateriale:

Dette er det yderste lag på rulleskøjte støvlen. Læder er noget af det fineste en støvle kan være lavet af, og er derfor meget holdbart. En læderstøvle er også den mest komfortable. En støvle i plast er også holdbar, og vejer heller ikke så meget, den har bedre stabilitet og giver dermed dig mere kontrol, men er ikke lige så behagelig som en læderstøvle. Nogle støvler bliver lavet i mesh, som anvendes for at minimere opvarmningen.

Indersål mål:

Dette er målet på indersiden af rulleskøjten. Hvis du måler længden på din fod, så skal din fods længde være mindre en rulleskøjtens indermål. Er længden på din fod den samme som indermålet på rulleskøjten, så vil dine tæer ramme rulleskøjten, hvilket ikke vil være behageligt. Vi anbefaler at din fods længde er 0,2 - 1 cm kortere end indermålet på rulleskøjten. Er du et barn som vokser meget, så kan du sagtens vælge en størrelse større end normalt.

Vægt:

Den totale vægt på en af dine rulleskøjter. En let rulleskøjte er nemmere at manøvre med, end de tunge rulleskøjter. Dog er en let rulleskøjte typisk dyrere end tunge rulleskøjter.
Specifikationer
Type Rulleskøjter
Hjuldiameter 84 mm
Hjulhårdhed 82 A
Kuglelejer ABEC-7
Klinge materiale Aluminium
Støvlemateriale Tekstil & Skum
Indersål mål 39 = 25,1 x 8,4 cm / 40 = 25 x 8,4 cm / 41 = 26,2 x 8,6 cm / 42 = 27,1 x 8,8 cm / 43 = 28 x 8,9 cm / 44 = 29,1 x 9,2 cm / 45 = 29,2 x 9,3 cm / 46 = 30,2 x 9,2 cm
Vægt 1300 g