Story Space Inline Rulleskøjter


Pris: 1.999,00 kr

Special Price 884,75 kr XMAS - MEGA SALE

Beskrivelse
Detaljer
Et par vildt fede inline rulleskøjter til alle voksne, som er vilde med fart og spænding. Rulleskøjterne er perfekte til freeride og race kørsel, samt længere ture rundt i gaderne. Mulighederne med Story Space er uendelige, så er du interesseret i rulleskøjter som rummer fart, distance og intense øjeblikke - vil disse være et sandt hit!

ABEC-7 kuglelejer, en 110 mm hjuldiameter og en hårdhed på 82 A, giver dig nogle helt suveræne hjul, som hurtigt ruller afsted på asfalten. Nydeligt og med høj komfort for fødderne ved hvert eneste sving og på alle dine kommende rides.
Ræser du afsted som en rumraket er støvlen også nødt til at være af top kvalitet. Andet dur bare ikke. Cirkuleringen om Solen går rundt og rundt, og derfor skal Story Space bruge materialer som aluminium, tekstil og blødt skum. Indvendigt får du et par rulleskøjter som både er behagelige og åndbare. Støvlens ydre består af solidt tekstil og beskyttende hård plast. Til sammen giver dette en solid støvle af høj komfort.
Netop klingen af aluminium er derudover også med til både at styrke Story Space rulleskøjten, men også bevare en vis lethed, der gør det muligt at opnå de høje farter. Indendørs på baner eller uden for rundt i byens gader.

Kender du en rumrejser på rulleskøjter eller brænder du selv for en tur med disse hurtige inline rulleskøjter, så vil Story Space være det helt rette for dig. Om du er begynder eller en professionel rider betyder ikke spor, da disse inline rulleskøjter er for alle og enhver!
Bedømmelser
Størrelsesguide

De fleste rulleskøjtestørrelser passer med din normale skostørrelse. Så hvis du normalt bruger 42 i hverdagssko, vil størrelse 42 på en rulleskøjte sandsynligvis passe dig.

Når du prøver rulleskøjten (mest voksne):
Det kan måske føles som om rulleskøjten sidder lidt for stramt, men hvis du følger disse tips, kan du være sikker på, at rulleskøjten passer dig. Du skal mærke efter, hvor langt dine tæer kommer frem i støvlen. Hvis de lige akkurat rører spidsen, siger vi at de passer dig. Hvis dine tæer er klemt sammen eller ikke kan strækkes, er rulleskøjten for lille. For at være sikker på, at skøjten sidder rigtigt og stadig vil passe efter den er ”gået til”, bør du tage en skate-position med lettere bøjede knæ og revurdere hvor langt dine tæer når frem.

Tips til børnestørrelser:
Inden dit barn har strammet rulleskøjten, skal de sparke deres fod frem i støvlen. Dette giver lidt rum ved hælen. Hvis der er en kuglepens bredde så passer rulleskøjten perfekt. Hvis der er en fingerspids bredde vil der også være plads til at vokse. Der må aldrig være mere plads end en fingerspids til en kuglepensbredde – så er rulleskøjten for stor.

Justerbare rulleskøjter:
Her justerer du skøjtens længde, så den stemmer overens med de ovenstående tips for børn – igen uden at stramme den.

Rulleskøjter skal også ”gås til”
Selve støvlens materiale er relativt stift, men vil sætte sig efter dine fødders kurver. Dette tager som oftest et par ture.

Hjulstørrelsen:

Det er meget vigtigt at størrelsen på hjulene på et sæt rulleskøjter, bliver valgt nøje. Mindre hjul er hurtige til at reagere, og giver mere kontrol. De større hjul giver stabilitet og høj hastighed. Det kan være en idé at vælge sin hjulstørrelse efter hvor langt man skal rulle. Hvis man skal ud på en lang tur, er større hjul helt klart en fordel, da de holder farten bedre og dermed mindsker dit energiforbrug. På en kortere tur er det derimod smartere med små hjul, fordi de er lettere at manøvrere rundt med og samtidigt lettere at stoppe. Hjul størrelsen afhænger også af selve rulleskøjten og hvad den skal bruges til. I freestyle kørsel bruger man f.eks. ofte små hjul, mens hockey har mellemstørrelse hjul og freeride og race enten har store eller meget store hjul. 

Kuglelejer:

Kuglelejerne er dem som får hjulene på dine rulleskøjter til, at dreje rundt. Kuglelejets kvalitet bliver opdelt i ABEC-værdier, og jo højere værdien er, jo bedre er kvaliteten. ABEC-5 er standard på kuglelejer, og så findes der både bedre og dårligere kuglelejer end dette. På et par rulleskøjter bruger man ofte ABEC-7, -9 eller -11. Hvor ABEC-11 er det bedste. Man bruger 16 kuglelejer på et par rulleskøjter.

Hjulhårdhed:

Hårheden på dine hjul til rulleskøjter bliver målt på Durometeren, som går fra 0 - 100 A. Her er 100 A det hårdeste. Hårde hjul har en god holdbarhed, og kommer hurtigere op i fart. Bløde hjul bliver hurtigere slidt, og er meget mere stabile end de hårde hjul.

Klinge materiale:

Ved valg af klinge har du to muligheder: aluminium og hård plast. En aluminiums klinge er meget holdbar, og meget stiv. Den giver ikke så meget friktion og er derfor langt bedre end en klinge der er lavet af hård plast. Aliminiums klinger er selvfølgelige dermed også dyrere. 

Støvlemateriale:

Dette er det yderste lag på rulleskøjte støvlen. Læder er noget af det fineste en støvle kan være lavet af, og er derfor meget holdbart. En læderstøvle er også den mest komfortable. En støvle i plast er også holdbar, og vejer heller ikke så meget, den har bedre stabilitet og giver dermed dig mere kontrol, men er ikke lige så behagelig som en læderstøvle. Nogle støvler bliver lavet i mesh, som anvendes for at minimere opvarmningen.

Indersål mål:

Dette er målet på indersiden af rulleskøjten. Hvis du måler længden på din fod, så skal din fods længde være mindre en rulleskøjtens indermål. Er længden på din fod den samme som indermålet på rulleskøjten, så vil dine tæer ramme rulleskøjten, hvilket ikke vil være behageligt. Vi anbefaler at din fods længde er 0,2 - 1 cm kortere end indermålet på rulleskøjten. Er du et barn som vokser meget, så kan du sagtens vælge en størrelse større end normalt.

Vægt:

Den totale vægt på en af dine rulleskøjter. En let rulleskøjte er nemmere at manøvre med, end de tunge rulleskøjter. Dog er en let rulleskøjte typisk dyrere end tunge rulleskøjter.
Specifikationer
Type Rulleskøjter
Hjuldiameter 110 mm
Hjulhårdhed 82 A
Kuglelejer ABEC-7
Klinge materiale Aluminium
Støvlemateriale Tekstil & Skum
Indersål mål 39 = 25,1 x 8,3 cm / 40 = 25,1 x 8,3 cm / 41 = 26,3 x 8,6 cm / 42 = 27,3 x 8,7 cm / 43 = 28,2 x 8,9 cm / 44 = 29,2 x 9,2 cm / 45 = 29,3 x 9,3 cm / 46 = 30,5 x 9,2 cm
Vægt 1500 g