Story Ranger 2-Person Oppustelig Kajak


Pris: 5.940,52 kr

Special Price 5.420,07 kr SUMMER SALE

5.940,52 kr
5.940,52 kr
Beskrivelse
Detaljer
En kvalitets Story 2-persons oppustelig hyprid kajak, som er til dig der ønsker at komme ud på roture med en ven eller et familiemedlem. Det er en kajak, som er perfekt for begyndere og let øvede, der elsker hyggelig aktivitet på deres campingferier og afslappede ture til sommerhuset med en nærliggende sø.

Kajakken er designet som en oppustelig 2-person kajak. Der medfølger 2 booster sæder med høj ryg, som gør at du sidder behageligt og blødt, og en smule højere oppe. Dette medvirker til at kajakken er utrolig nem at kontrollere og rigtig stabil i vandet - ideelt for begyndere, som gerne vil kaste sig ud i at ro kajak. Konstruktionen for denne kajak er en single skin med double rail og avanceret dropstitch teknologi i bunden. Dette betyder at du får en let og holdbar kajak med en utrolig stiv bund. Derudover er denne 2-persons kajak fremstillet med 3 oppustelige kamre, som du hurtigt kan få pumpet op med standard højtrykspumpe.
Kajakkens anbefalede maks. tryk er 5 PSI. Ved køb får du både 2 pagajer, en pumpe, en finne og en smart taske til nemt at bære det hele rundt med.

Hvis du har en ven eller et familiemedlem, som du gerne vil ud og ro kajak med - så er denne oppustelige 2-persons hyprid kajak lige for jer!
Bedømmelser
Specifikationer
Længde 390 cm
Bredde 90 cm
Vægt 17 kg
Max belastning 200 kg
Anbefalet belastning 190 kg
Finner 1 x Fjernbar Finne
Maks benlængde 120 cm
Sæder 2
Antal pagajer medfølger 2
Konstruktion Single Skin, Double Rail
Teknologi Dropstitch
Oppustelige kamre Triple
Pumpe Inkluderet
Anbefalet Maks Tryk 5 PSI
Taske Inkluderet
Taskestørrelse 58 x 30 x 82 cm