Story Pulse Skøjter


Pris: 817,47 kr

Special Price 587,36 kr BLACK WEEKEND

Beskrivelse
Detaljer
Story Pulse er et par skøjter til alsidigt brug i fritiden. De er perfekte til både begyndere og mere øvede skøjteløbere, der elsker sjov og leg på isen eller i skøjtehallen.

Materialet for støvlen er af stærkt plast med en blød skal, som en ydre beskyttende konstruktion. Denne bløde skal giver også en højere komfort. Der i samspil med det indvendige tekstil materiale gør støvlen dejlig varm og behagelig til flere timers sjov på isen.
For at kunne lukke og stramme støvlerne til, benyttes der snørebånd, spænde og velcro. Disse medvirker til at du kan stramme støvlen til for en ordentlig pasform og gør det også smart med flere lukkemekanismer end blot snørebånd.
Ved modtagelse af disse Story Pulse fritidsskøjter, er klingen fabriksslibet. Det anbefales at slibe dine skøjters klinge regelmæssigt for at bevare kvaliteten. Både for selve støvlen, men også dine rides på isen eller skøjtebanen.

Mangler du et par fritidsskøjter til hurtigt at komme ud og skøjte med vennerne og familien, så vil disse Story Pulse skøjter lige være sagen!
Bedømmelser
Specifikationer
Støvle type Blød skal
Støvlemateriale Plast
Indvendigt støvle materiale Textil
Slibning Fabrikslibet
Lukkemekanisme Snørebånd, Spænde, Velcro
Indersål mål 39 = 24,8 x 8,2 cm / 40 = 25 x 8,2 cm / 41 = 26,5 x 8,5 cm / 42 = 27,3 x 8,5 cm / 43 = 28 x 8,8 cm / 44 = 29 x 8,8 cm / 45 = 29 x 9 cm / 46 = 30 x 9 cm