Story Outlaw Clamp


Lagerstatus: På lager

99,00 kr
{"attributes":{"148":{"id":"148","code":"choose_size","label":"V\u00e6lg st\u00f8rrelse","options":[{"id":"3214","label":"Double","price":"0","oldPrice":"0","products":["21213"]}]}},"template":"#{price}\u00a0kr","basePrice":"99","oldPrice":"99","productId":"21212","chooseText":"V\u00e6lg venligst...","taxConfig":{"includeTax":true,"showIncludeTax":true,"showBothPrices":false,"defaultTax":25,"currentTax":25,"inclTaxTitle":"Inkl. moms"}}

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Bedømmelser
Størrelsesguide

Størrelsesguide Clamp:
Sådan vælger du en clamp der passer dit løbehjul - 2 hurtige steps:
1) Mål den ydre diameter på din bar. Alle barer til tricks løbehjul er enten 32mm eller 35mm i diameter. Clampens indre diameter er oplyst her på siden under specifikationer, og skal matche med barens ydre diameter.
2) Tjek om dit løbehjul bruger SCS-kompressionssystem (hvis produktet er købt hos os, er dette altid opgivet under specifikationer). Hvis det bruger SCS-kompression, er det kun SCS-clamps som er kompatible.

Clamp størrelse:

Der findes mange størrelser af clamps til løbehjul i forskellige størrelser. Det hovedsagelige ved de større clamps er, at de er stærkere end de mindre clamps. Dog er små clamps en del lettere end de større løbehjul clamps. En anden ting, man taler om, vedrørende clamp størrelser er hvilken type clamp det er. Som oftest bruger trickløbehjul double, triple eller quad clamps. Disse er større og stærkere end en single clamp og derfor også oplagt til trickløbehjul, da de helst skal kunne klare hårde stød. Typisk bruger transport løbehjul og løbehjul til børn single eller double clamps, da den samme styrke ikke er lige så nødvendig og også gerne må veje mindre, da det er til sjov eller transport rundt omkring.

Indre diameter:

Den indre diameter af din clamp skal være den rigtige størrelse, så den passer til dit løbehjul. Da trick løbehjul, transport løbehjul og børneløbehjul alle er forskellige og varierende i størrelser. Derfor er det absolut vigtigt, at du altid som noget af det første får tjekket, om den clamp du har valgt, er af den rette størrelse og passer til netop dit løbehjul.

Clampens vægt:

Vægten af dit løbehjuls clamp. Vægten for clampen har den samme betydning som størrelsen, da de to på en måde går hånd i hånd. Jo tungere en clamp er, desto større og stærkere er den også. De tungere clamps er ofte double, triple eller quad clamps, som oftere bliver anvendt på trickløbehjul, da de skal kunne klare flere slag. De lettere clamps er typisk single eller double clamps, og bruges generelt til løbehjul for børn og transportløbehjul, da de helst ikke skal veje for meget.

Kompression til clamp:

Nogle clamps til løbehjul er monteret med et kompressionssystem, der er forberedt til SCS systemer. Løbehjul clamps, der ikke er monteret med et kompressionssystem, kan anvendes til alle andre systemer. Dog skal ens clamps diameter passe præcis til dit løbehjuls styr.

Bolte:

Antallet af bolte til at spænde clampen på dit løbehjul. Antallet af bolte er det, der bestemmer hvilken clamp dit løbehjul har. Det vil sige om det er en single, double, triple eller quad clamp. Den stærkeste clamp er en quad clamp, og den letteste vægtmæssigt er en single clamp. Man vil gerne have at clampen på sit trickløbehjul er stærkt, så det bedre kan klare slag og stød. Derimod vil man gerne have sit børneløbehjul eller transportløbehjul til ikke at veje for meget.

Kompressionssystem inkluderet:

Hvis kompressionssystem er inkluderet, følger der en kompressionsbolt og skive med til clampen. Dette er som regel tilfældet for SCS-clamps - (IKKE for oversized eller regulære clamps som passer til hhv. HIC og IHC systemer).

Kompressionsbolt længde:

Længden på kompressionsbolten skal passe til dit løbehjul. Det er vigtigt, at der er afstand fra din kompressions-shim til forgaflens starnut, hvor bolten tager fat i gevindet. En lang kompressionsbolt kan klare langt de fleste systemer.
Specifikationer
Passer til Nej
Materiale Aluminium
Clamp størrelse Double
Indre diameter 32 mm
Vægt 52 g
Compression system Nej
Kompressionsbolt længde Nej
Bolts Inkluderet
Kompressionssystem inkluderet Nej