Story Highline 3-Person Oppustelig Kajak


8.914,49 kr

Pris: 8.914,49 kr

Special Price 5.197,02 kr BLACK WEEKEND

Pris: 8.914,49 kr

Special Price 5.197,02 kr BLACK WEEKEND

Beskrivelse
Detaljer
Denne smallere designede Story 3-persons oppustelige kajak er til dig, som vil ro race eller afslappede ture. Den er suversæn for begyndere og lettere øvede kajakroere, som gerne vil ud og bevæge sig til sjov aktivitet sammen med familien eller vennerne.
Kajakken er oplagt til brug på campingferien eller de hyggelige weekendture i sommerhuset.

Story kajakken er designet som en 3-persons kajak med booster sæder som har høj ryg til. Man sidder en smule højere end ved visse andre kajakker. Dette gør den utrolig begynder venlig, da du opnår en højere stabilitet og vil have nemmere ved at styre kajakken. Konstruktionen af denne kajak er en single skin med double rail og et enkelt oppusteligt kammer. Dette betyder en forstærket og let konstruktion af en kajak, som hurtigt kan pumpes op med den medfølgende højtrykspumpe. Dropstitch teknologien sikrer dig en god ydeevne og en dejlig stabil kajak, som ligeledes er meget stiv.
Der er et maks tryk på 10 PSI og ved køb er der både 3 pagajer, en pumpe og finne, samt en funktionel taske med hjul til let at bære det hele.

Vil du ud og ro hyggelig kajak med familien eller vennere, og ventes der en fed campingferie i fremtiden - så vil denne oppustelige Story kajak til 3 personer være lige noget for dig.
Bedømmelser
Specifikationer
Længde 490 cm
Bredde 85 cm
Vægt 25 kg
Max belastning 220 kg
Anbefalet belastning 210 kg
Finner 1 x Fjernbar Finne
Maks benlængde 120 cm
Sæder 3
Antal pagajer medfølger 3
Konstruktion Single Skin, Double Rail
Teknologi Dropstitch
Oppustelige kamre Single
Pumpe Inkluderet
Anbefalet Maks Tryk 10 PSI
Taske Inkluderet