Story Highline 2-Person Oppustelig Kajak


7.427,50 kr
7.427,50 kr
7.427,50 kr
7.427,50 kr
Beskrivelse
Detaljer
En super fed Story 2-persons oppustelig kajak, velegnet for dig som gerne vil ud på hyggelige roture med en makker. Dens smallere design gør denne Highline kajak god til race, men er generelt ideal til alt for begyndere, som ønsker sjov aktivitet for dem selv, familien eller med vennerne.
Perfekt til din næste campingferie eller afslappede weekender i dit sommerhus.

Designet for denne oppustelige Story kajak er en 2-persons kajak. Der er 2 booster sæder med høj ryg, som gør at man sidder blødt og en anelse højere oppe. For kajakken betyder det at den er utrolig stabil og nem at styre, hvilket gør den oplagt for begyndere med interesse for kajakroning. Kajakken er lavet som en single skin konstruktion med double rail og dropstitch teknologi. Som single skin får du en lettere kajak, som forstærkes en del af double rails og får en holdbar, samt stiv bund grundet teknologien dropstitch. Udover det er kajakken fremstillet med 3 oppustelige kamre, der nemt og hurtigt kan pumpes op med en standard højtrykspumpe.
Anbefalet maks. tryk er 10 PSI, og der medfølger både 2 pagajer, en pumpe og finne, samt en brugbar taske med hjul til nemt at kunne bære det hele.

Er du og din makker i færd med at kaste jer ud i kajakroning, som jeres nye fællesaktivitet - så vil en oppustelige Story kajak som denne lige være noget for jer.
Bedømmelser
Specifikationer
Længde 470 cm
Bredde 80 cm
Vægt 22 kg
Max belastning 200 kg
Anbefalet belastning 190 kg
Finner 1 x Fjernbar Finne
Maks benlængde 120 cm
Sæder 2
Antal pagajer medfølger 2
Konstruktion Single Skin, Double Rail
Teknologi Dropstitch
Oppustelige kamre Triple
Pumpe Inkluderet
Anbefalet Maks Tryk 10 PSI
Taske Inkluderet