Story Highline 1-Person Oppustelig Kajak


6.535,31 kr
6.535,31 kr
6.535,31 kr
6.535,31 kr
Beskrivelse
Detaljer
En kvalitets Story 1-person oppustelig kajak til begyndere og let øvede kajakroere, som ønsker en kajak til ture på søen, i kanalerne eller ved stranden. Highline kajakken er af et smallere design og er egner sig derfor godt til race. Dog er kajakken også er perfekt til campingture ved vandet og hyggelige roture ved sommerhuset i weekenderne/ferien.

Denne oppustelige kajak er designet til én person. Der medfølger et højrygs booster sæde, som giver komfort og stabilitet. Grundet sædet vil du sidde en anelse højere oppe. Dette kan være nyttigt for begyndere, da de vil have nemmere ved at styre denne oppustelige kajak. Story kajakkens letvægtige, men stærke konstruktion er hvad kaldes for en single skin kajak med double rail og dropstitch teknologi. Double rails styrker holdbarheden af kajakken og gøres stiv i bunden med dropstitch teknologien, så du får god kontrol og stabilitet i vandet. Kajakken har et maks. tryk på 10 PSI og 3 oppustelige kamre, som nemt og hurtigt kan pumpes op ved at bruge en almen højtrykspumpe.
Når du køber denne oppustelige 1-persons kajak, får du en pumpe, en finne og en pagaj samlet i en lækker og funktionel taske med hjul. Så du nemt kan transportere kajakken og alt udstyret med dig rundt.

Er du frisk på eventyrlig og afslappet aktivitet på vandet, så vil du elske denne opppustelige 1-persons kajak fra Story!
Bedømmelser
Specifikationer
Længde 350 cm
Bredde 78 cm
Vægt 16 kg
Max belastning 120 kg
Anbefalet belastning 110 kg
Finner 1 x Fjernbar Finne
Maks benlængde 120 cm
Sæder 1
Antal pagajer medfølger 1
Konstruktion Single Skin, Double Rail
Teknologi Dropstitch
Oppustelige kamre Triple
Pumpe Inkluderet
Anbefalet Maks Tryk 10 PSI
Taske Inkluderet
Taskestørrelse 50 x 37 x 100 cm