Beskrivelse
Detaljer
Disse Story Freedom Inliner Rulleskøjter er freeride rulleskøjter der giver dig mulighed for frit at bevæge dig mellem de mange forskellige rulleskøjtesportsgrene. Lige meget om du mest er til stunts eller er en fartbølle med lyst til at rulle endnu hurtigere. Disse rulleskøjter dur til det hele og mere til. Story Freedom Inliner Rulleskøjterne er en inliner rulleskøjte alle kan nyde godt af. De fås i mange størrelser og kan justeres i størrelsen. Hvilket betyder at disse rulleskøjter også er det perfekte valg til børn og de yngre af skatere, som stadig er i voksealderen. Så hvis du ønsker lidt mere frihed inden for rullesportsgrenene, går man aldrig galt i byen med Story og slet ikke med disse Story Freedom Inliner Rulleskøjter her!

Skulle du ønske at læse videre er der nogle fede produktdetaljer omkring disse kvalitetsrulleskøjter her forneden, som vi hurtigt går lidt dybere igennem.

For at starte godt ud, så har disse rulleskøjter fra Story hjul lavet PU gummi. Hvad dette betyder for dig er en mere robust og glatkørende rulletur. Ligegyldigt om du skater indendørs eller ruller gennem byens gader. Og hør lige med her, rulleskøjternes klinge sku’ lavet af aluminium. Det er fandeme konge og hjælper også med at holde farten effektivt oppe, samt give en stivere rulleskøjtefornemmelse når du virkelig giver den gas på dine ture.
Udover at være stærk og kører glat giver disse rulleskøjter også en høj komfort takket være de bløde mesh materialer, som støvlen er lavet af. Dog selvfølgelig er det ikke kun blødt og sødt. Langt fra faktisk, ser du, de ydre dele af disse rulleskøjter består af beskyttende hård plast. Dette vil holde dig godt beskyttet selv på de vildeste af dine rulleskøjteture. Og når det bliver hedt og intenst, så send en sød tanke til personen, der i designfasen tog sig den frihed lige at ventilere støvlerne. Godt tænkt, mand!

En anden fed frigørende feature disse Story Freedom Inliner Rulleskøjter har er deres svedige lukkesystem kaldet Smart-Click-Lock. Sammen med spænderne og velcrolukkemetoden vil disse rulleskøjter passe perfekt og sidde godt tæt. Hermed sikrer de dig en befriende følelse, når du udøver dine syge tricks eller cruiser gennem byens gader.

Så hvis du leder efter en freeride inliner rulleskøjte, som kan hjælpe dig med frit af prøve alt rulleskøjtesporten har at byde på de næste mange år. Så vil disse Story Freedom Inliner Rulleskøjter være et helt igennem glimrende valg. Høj kvalitet med masser af fede og smarte nye teknologier, der forbedrer effektiviteten, komforten og dine overordnede rulleskøjteoplevelser. Hvis det ikke er frihed, ja, så burde selveste frihed stoppe en tur forbi Story, for det her mine Damer og Herre, er så meget bedre!
Bedømmelser
Størrelsesguide

De fleste rulleskøjtestørrelser passer med din normale skostørrelse. Så hvis du normalt bruger 42 i hverdagssko, vil størrelse 42 på en rulleskøjte sandsynligvis passe dig.

Når du prøver rulleskøjten (mest voksne):
Det kan måske føles som om rulleskøjten sidder lidt for stramt, men hvis du følger disse tips, kan du være sikker på, at rulleskøjten passer dig. Du skal mærke efter, hvor langt dine tæer kommer frem i støvlen. Hvis de lige akkurat rører spidsen, siger vi at de passer dig. Hvis dine tæer er klemt sammen eller ikke kan strækkes, er rulleskøjten for lille. For at være sikker på, at skøjten sidder rigtigt og stadig vil passe efter den er ”gået til”, bør du tage en skate-position med lettere bøjede knæ og revurdere hvor langt dine tæer når frem.

Tips til børnestørrelser:
Inden dit barn har strammet rulleskøjten, skal de sparke deres fod frem i støvlen. Dette giver lidt rum ved hælen. Hvis der er en kuglepens bredde så passer rulleskøjten perfekt. Hvis der er en fingerspids bredde vil der også være plads til at vokse. Der må aldrig være mere plads end en fingerspids til en kuglepensbredde – så er rulleskøjten for stor.

Justerbare rulleskøjter:
Her justerer du skøjtens længde, så den stemmer overens med de ovenstående tips for børn – igen uden at stramme den.

Rulleskøjter skal også ”gås til”
Selve støvlens materiale er relativt stift, men vil sætte sig efter dine fødders kurver. Dette tager som oftest et par ture.

Hjulstørrelsen:

Det er meget vigtigt at størrelsen på hjulene på et sæt rulleskøjter, bliver valgt nøje. Mindre hjul er hurtige til at reagere, og giver mere kontrol. De større hjul giver stabilitet og høj hastighed. Det kan være en idé at vælge sin hjulstørrelse efter hvor langt man skal rulle. Hvis man skal ud på en lang tur, er større hjul helt klart en fordel, da de holder farten bedre og dermed mindsker dit energiforbrug. På en kortere tur er det derimod smartere med små hjul, fordi de er lettere at manøvrere rundt med og samtidigt lettere at stoppe. Hjul størrelsen afhænger også af selve rulleskøjten og hvad den skal bruges til. I freestyle kørsel bruger man f.eks. ofte små hjul, mens hockey har mellemstørrelse hjul og freeride og race enten har store eller meget store hjul. 

Kuglelejer:

Kuglelejerne er dem som får hjulene på dine rulleskøjter til, at dreje rundt. Kuglelejets kvalitet bliver opdelt i ABEC-værdier, og jo højere værdien er, jo bedre er kvaliteten. ABEC-5 er standard på kuglelejer, og så findes der både bedre og dårligere kuglelejer end dette. På et par rulleskøjter bruger man ofte ABEC-7, -9 eller -11. Hvor ABEC-11 er det bedste. Man bruger 16 kuglelejer på et par rulleskøjter.

Hjulhårdhed:

Hårheden på dine hjul til rulleskøjter bliver målt på Durometeren, som går fra 0 - 100 A. Her er 100 A det hårdeste. Hårde hjul har en god holdbarhed, og kommer hurtigere op i fart. Bløde hjul bliver hurtigere slidt, og er meget mere stabile end de hårde hjul.

Klinge materiale:

Ved valg af klinge har du to muligheder: aluminium og hård plast. En aluminiums klinge er meget holdbar, og meget stiv. Den giver ikke så meget friktion og er derfor langt bedre end en klinge der er lavet af hård plast. Aliminiums klinger er selvfølgelige dermed også dyrere. 

Støvlemateriale:

Dette er det yderste lag på rulleskøjte støvlen. Læder er noget af det fineste en støvle kan være lavet af, og er derfor meget holdbart. En læderstøvle er også den mest komfortable. En støvle i plast er også holdbar, og vejer heller ikke så meget, den har bedre stabilitet og giver dermed dig mere kontrol, men er ikke lige så behagelig som en læderstøvle. Nogle støvler bliver lavet i mesh, som anvendes for at minimere opvarmningen.

Indersål mål:

Dette er målet på indersiden af rulleskøjten. Hvis du måler længden på din fod, så skal din fods længde være mindre en rulleskøjtens indermål. Er længden på din fod den samme som indermålet på rulleskøjten, så vil dine tæer ramme rulleskøjten, hvilket ikke vil være behageligt. Vi anbefaler at din fods længde er 0,2 - 1 cm kortere end indermålet på rulleskøjten. Er du et barn som vokser meget, så kan du sagtens vælge en størrelse større end normalt.

Vægt:

Den totale vægt på en af dine rulleskøjter. En let rulleskøjte er nemmere at manøvre med, end de tunge rulleskøjter. Dog er en let rulleskøjte typisk dyrere end tunge rulleskøjter.
Specifikationer
Type Rulleskøjter
Hjuldiameter 70 mm
Hjulhårdhed 80 A
Kuglelejer ABEC-5
Klinge materiale Aluminium
Støvlemateriale Tekstil & Skum
Indersål mål 30-33 = 17 x 7 cm - 19 x 7,5 cm / 34-37 = 19,5 x 7,5 cm - 21,5x 8 cm / 38-41 = 22,5 x 8 cm - 24,5 x 8,5 cm
Vægt 950 g