Story Eclipse Skøjter


Pris: 594,42 kr

Special Price 289,96 kr RED DEALS - SALE

Pris: 594,42 kr

Special Price 289,96 kr RED DEALS - SALE

Beskrivelse
Detaljer
Story Eclipse er et par super seje og alsidige fritidsskøjer til kvinder og alle børn. Som fritidsskøjter kan disse skøjter bruges til lidt af det hele indenfor skøjteløb. Både til sjov på isen og hygge med vennerne i skøjtehallen.

Støvlen består af hård plast på ydersiden og tekstil, som det indre materiale. Den hårde plast giver en stærk konstruktion for støvlen, som virker som et beskyttende lag for dine fødder. Tekstilen på indersiden af denne skøjtestøvle, medvirker til en høj komfort på alle dine skøjteture, så du ubesværet kan nyde godt af timevis af sjov leg.
Disse Story Eclipse fritidsskøjter benytter snørebånd, spænde og velcro til at lukke og stramme skøjten for en optimal pasform. Det er muligt at justere i størrelsen, så der kan opnås den helt rette komfort og størrelse for dig. Dette er specielt godt for de yngre skøjteløbere, da der gives mulighed for at de kan vokse med dem og derved havde deres skøjter i længere tid.
Ved køb er klingen fabriksslibet, så den er klar til brug. Det anbefales regelmæssigt at slibe dine skøjters klinge for at opretholde kvaliteten af dine rides.

Et par super lækre fritidsskøjter til kvinder og alle børn, som elsker at komme ud på isen eller skøjtebanen og stå på skøjter.
Bedømmelser
Specifikationer
Støvle type Blød skal
Støvlemateriale Plast
Indvendigt støvle materiale Textil
Slibning Fabrikslibet
Lukkemekanisme Snørebånd, Spænde, Velcro
Indersål mål 29-32 = 20 x 7,5 cm / 32-35 = 22 x 8 cm / 35-38 = 24 x 8,5 cm