Story Duchess Side by Side Rulleskøjter


Pris: 1.486,61 kr

Special Price 743,12 kr WEEKEND SALE

Pris: 1.486,61 kr

Special Price 743,12 kr WEEKEND SALE

Beskrivelse
Detaljer
Disse Story Duchess Rulleskøjter er af de finere, bedre og mere kvalificerede rulleskøjter. Freeride Side-by-Side rulleskøjter tilpasset Hertuginder, som vil inspirere Dronninger og Prinsesser samt fange deres interesse, mens resten af de aristokratiske kvalitetsrulleskøjter bliver grønne af misundelse. Story Duchess er en Side-by-Side rulleskøjte lavet til både de unge og modne Damer, som søger det bedste og mest prestigefyldte, da det aldrig har skadet nogen at føle sig bare en smule kongelig. Så sandt som navnet lyder vil disse Story Duchess rulleskøjter have dig, Deres Højhed, glatrullende afsted i gaderne mens du fremviser den magt og indflydelsesrige status disse rulleskøjter udstråler. Derudover vil du lyse af glamour og integritet, klar til alt hvad rulleskøjtesporten har at tilbyde. Grevinden og Baronessen vil se noget så fjollede ud, når du stilet kommer rullende forbi i disse Story Duchess rulleskøjter. Husk lige på at bruge PU bremsen en gang imellem bare for at se deres misundende blikke. Rulleskøjterne er behagelige at have på og beundringsværdige for øjnene, så både Story Duchess og dig vil blive det store samtaleemne rundt om i hele landet på ingen tid!
For at opnå de høje standarder en Hertuginde værdi, så er det indre og ydre materiale på rulleskøjten lavet af ruskind. Hvilket er et utroligt holdbart og godt materiale til rulleskøjtestøvler. Sammen med pudematerialerne og den bløde sål indeni, kan du nyde godt af den luksuriøse komfort en Markise kun tør drømme om. Med materialer som disse kan Deres Højhed virkelige gå vildt til ved det næste store bal eller royale bryllup, dog stadig med en vis værdighed og klasse. Men ja, morskaben må man ikke glemme!
Story Duchess rulleskøjterne er smukt designede freeride Side-by-Side rulleskøjter, hvilket betyder at der bredt kan prøves kræfter med de forskellige typer indenfor rulleskøjtesporten. Før der tages beslutning om hvilken type du synes mest om. Selvfølgelig kan du jo også bare nyde de gode tider med at gøre lige det du vil og ønsker rullende afsted med disse pæne rulleskøjter på. PU bushings og rounded edge hjul med ABEC-7 Carbon kuglelejer vil give en hånd med i form af bedre styring og fart på vejene. Så du virkelige får vist den høje Hertuginde stil frem. Derudover med en klinge af aluminium er disse rulleskøjter stærkere, stivere og bedre end de fleste andre rulleskøjter, især dem Grevinden og Baronessen har.

Så er du klar til at træde ned i et par Hertuginde rulleskøjter? Til at imponere aristokraterne og de mange Kongeriger med din storslåede smag for kvalitet? Enestående, for Story er fuldt klar med dette mesterværk af en rulleskøjte, som virkelig fremviser deres høje niveau af en produktion. Der er langt flere prikker over det i end der overhovedet er behov for. Disse Story Duchess rulleskøjter er deres fedeste rulleskøjte nogensinde, smuk og det absolut bedste af det bedste!
Bedømmelser
Størrelsesguide

De fleste rulleskøjtestørrelser passer med din normale skostørrelse. Så hvis du normalt bruger 42 i hverdagssko, vil størrelse 42 på en rulleskøjte sandsynligvis passe dig.

Når du prøver rulleskøjten (mest voksne):
Det kan måske føles som om rulleskøjten sidder lidt for stramt, men hvis du følger disse tips, kan du være sikker på, at rulleskøjten passer dig. Du skal mærke efter, hvor langt dine tæer kommer frem i støvlen. Hvis de lige akkurat rører spidsen, siger vi at de passer dig. Hvis dine tæer er klemt sammen eller ikke kan strækkes, er rulleskøjten for lille. For at være sikker på, at skøjten sidder rigtigt og stadig vil passe efter den er ”gået til”, bør du tage en skate-position med lettere bøjede knæ og revurdere hvor langt dine tæer når frem.

Tips til børnestørrelser:
Inden dit barn har strammet rulleskøjten, skal de sparke deres fod frem i støvlen. Dette giver lidt rum ved hælen. Hvis der er en kuglepens bredde så passer rulleskøjten perfekt. Hvis der er en fingerspids bredde vil der også være plads til at vokse. Der må aldrig være mere plads end en fingerspids til en kuglepensbredde – så er rulleskøjten for stor.

Justerbare rulleskøjter:
Her justerer du skøjtens længde, så den stemmer overens med de ovenstående tips for børn – igen uden at stramme den.

Rulleskøjter skal også ”gås til”
Selve støvlens materiale er relativt stift, men vil sætte sig efter dine fødders kurver. Dette tager som oftest et par ture.

Hjulstørrelsen:

Det er meget vigtigt at størrelsen på hjulene på et sæt rulleskøjter, bliver valgt nøje. Mindre hjul er hurtige til at reagere, og giver mere kontrol. De større hjul giver stabilitet og høj hastighed. Det kan være en idé at vælge sin hjulstørrelse efter hvor langt man skal rulle. Hvis man skal ud på en lang tur, er større hjul helt klart en fordel, da de holder farten bedre og dermed mindsker dit energiforbrug. På en kortere tur er det derimod smartere med små hjul, fordi de er lettere at manøvrere rundt med og samtidigt lettere at stoppe. Hjul størrelsen afhænger også af selve rulleskøjten og hvad den skal bruges til. I freestyle kørsel bruger man f.eks. ofte små hjul, mens hockey har mellemstørrelse hjul og freeride og race enten har store eller meget store hjul. 

Kuglelejer:

Kuglelejerne er dem som får hjulene på dine rulleskøjter til, at dreje rundt. Kuglelejets kvalitet bliver opdelt i ABEC-værdier, og jo højere værdien er, jo bedre er kvaliteten. ABEC-5 er standard på kuglelejer, og så findes der både bedre og dårligere kuglelejer end dette. På et par rulleskøjter bruger man ofte ABEC-7, -9 eller -11. Hvor ABEC-11 er det bedste. Man bruger 16 kuglelejer på et par rulleskøjter.

Hjulhårdhed:

Hårheden på dine hjul til rulleskøjter bliver målt på Durometeren, som går fra 0 - 100 A. Her er 100 A det hårdeste. Hårde hjul har en god holdbarhed, og kommer hurtigere op i fart. Bløde hjul bliver hurtigere slidt, og er meget mere stabile end de hårde hjul.

Klinge materiale:

Ved valg af klinge har du to muligheder: aluminium og hård plast. En aluminiums klinge er meget holdbar, og meget stiv. Den giver ikke så meget friktion og er derfor langt bedre end en klinge der er lavet af hård plast. Aliminiums klinger er selvfølgelige dermed også dyrere. 

Støvlemateriale:

Dette er det yderste lag på rulleskøjte støvlen. Læder er noget af det fineste en støvle kan være lavet af, og er derfor meget holdbart. En læderstøvle er også den mest komfortable. En støvle i plast er også holdbar, og vejer heller ikke så meget, den har bedre stabilitet og giver dermed dig mere kontrol, men er ikke lige så behagelig som en læderstøvle. Nogle støvler bliver lavet i mesh, som anvendes for at minimere opvarmningen.

Indersål mål:

Dette er målet på indersiden af rulleskøjten. Hvis du måler længden på din fod, så skal din fods længde være mindre en rulleskøjtens indermål. Er længden på din fod den samme som indermålet på rulleskøjten, så vil dine tæer ramme rulleskøjten, hvilket ikke vil være behageligt. Vi anbefaler at din fods længde er 0,2 - 1 cm kortere end indermålet på rulleskøjten. Er du et barn som vokser meget, så kan du sagtens vælge en størrelse større end normalt.

Vægt:

Den totale vægt på en af dine rulleskøjter. En let rulleskøjte er nemmere at manøvre med, end de tunge rulleskøjter. Dog er en let rulleskøjte typisk dyrere end tunge rulleskøjter.
Specifikationer
Hjuldiameter 57 mm
Hjulhårdhed 80 A
Kuglelejer ABEC-7
Klinge materiale Aluminium
Støvlemateriale Ruskind
Indersål mål 33-34 = 21,7 x 6,9 cm / 35-36 = 23,1 x 7,5 cm / 37-38 = 24 x 7,3 cm / 39-40 = 25,4 x 7,3 cm / 41-42 = 27,1 x 8,1 cm
Vægt 1392 g