Beskrivelse
Bedømmelser

Bremsetype:

Der findes i alt tre typer af bremser til løbehjul. Fjederbremsen eller flex fender bremse typen er de mest almindelige til transport og trick løbehjul. For trick løbehjul er den hyppigste bremsetype flex fenderen, som er designet som et one-piece design. Dette gør den utrolig simpel og smart til løbehjul.

Størrelse:

Størrelsen af din bremse til dit løbehjul. Bremser til løbehjul kommer i flere end kun en størrelse, da der ligeledes også er mange størrelser løbehjul. Det vigtigste i forhold til størrelsen af den bremse, du vælger, er at den skal passe til dit løbehjul. Derfor skal man altid lige huske at få tjekket op på det, hvis man skal have købt en ny bremse til sit løbehjul.

Materiale:

Materialet, som bremser til løbehjul oftest er lavet af, er enten stål eller aluminium. Hvor det der gælder for disse materialer er at stål er stærkere, mere holdbart, men også en del tungere. Hvilket gør den ideel til trick løbehjul, da de helst skal kunne klare hårde stød. Aluminium er et lettere materiale, som også er holdbart, men ikke nær så meget som stål. Derfor vil de billigere kvalitets løbehjul oftere anvende bremser af materialet aluminium.

Vægt:

Den totale vægt af bremsen til dit løbehjul. I forhold til vægten af en bremse, er det mest materialet, der spiller en rolle for den. Aluminiumsbremser vejer mindre end bremser af stål, men er derimod heller ikke lige så stærke og holdbare. For transportløbehjul og børneløbehjul vil man helst ikke have sit løbehjul for tungt, og omvendt for trickløbehjul er det rigtig smart, at bremsen er stærk og holdbar, så den bedre kan klare stødene under tricks og stunts.
Specifikationer
Bremse type Håndbremse
Bremse materiale Aluminium
Vægt 70 g
Passer til Story Downtown