Story Division 2-Person Oppustelig Kajak


8.171,00 kr
8.171,00 kr
8.171,00 kr
Beskrivelse
Detaljer
En lækker 2-persons oppustelig kajak til alle, som gerne vil ro sammen med en ven eller et familiemedlem. Denne bredere kajak er især for begyndere og let øvede roere, som vil ro kajak på en hyggelig campingferie eller i den nærliggende sø ved sommerhuset.

Kajakkens design er en 2-person oppustelig kajak med 2 medfølgende højrygs booster sæder. Disse gør at du sidder komfortabelt og en smule højere oppe. Begyndere vil få stor gavn af dette, da kajakken er nemmere styre og vil opleves som mere stabil. Derudover er konstruktionen for denne kajak en single skin med double rail og dropstitch teknologi i bunden. For dig vil det betyde at kajakken er letvægtig, men stadig super holdbar og stiv, så du får den bedst mulige kontrol og stabilitet. Yderligere er denne kvalitets kajak lavet med 3 oppustelige kamre, som nemt kan pumpes op ved at benytte en standard højtrykspumpe.
Ved køb får du alt i en nyttig taske med hjul - inkluderet er der blandet andet 2 pagajer, en finne og en pumpe, så du hurtigt kan pumpe din kajak op til dens maks. tryk på 10 PSI.

Skal du på campingferie med familien eller vennerne, eller går du og en makker bare og brænder for at ro kajak i jeres fritid - så vil denne oppustelige 2-persons kajak fra Story være perfekt til jer!
Bedømmelser
Specifikationer
Længde 470 cm
Bredde 82 cm
Vægt 22 kg
Max belastning 220 kg
Anbefalet belastning 210 kg
Finner 1 x Fjernbar Finne
Maks benlængde 120 cm
Sæder 2
Antal pagajer medfølger 2
Konstruktion Single Skin, Double Rail
Teknologi Dropstitch
Oppustelige kamre Triple
Pumpe Inkluderet
Anbefalet Maks Tryk 10 PSI
Taske Inkluderet
Taskestørrelse 50 x 37 x 100 cm