Story Airtrack 6m x 1m x 10cm


4.453,53 kr
4.453,53 kr
4.453,53 kr
4.453,53 kr
Beskrivelse
Detaljer
Airtracks i samtlige farver fra Story. Med 10 cm tykkelse og en længde på 6 meter, får du en utrolig alsidig airtrack til alle som er vild med at springe rundt. Er du begynder eller øvet indenfor gymnastik vil du også kunne få stor glæde af en Story airtrack, da du vil nemmere vil kunne træne i hjemmet eller i din have.

Kombiner din airtracks med andre ved brug af velcroen ved enderne. En virkelig fed feature, der gør det muligt at forlænge airtracken yderligere og eventuelt træne spring med gymnast vennerne. Langs midten af airtracken er der et design af en linje, som gør det nemmere at holde sig indenfor din airtrack, mens du udøver dine mange forskellige spring som saltomortaler og flikflaks.
Ved køb af Story airtracks følger der en elektrisk pumpe med i en funktionel taske. Dette gør det let at medbringe din airtrack til eksempelvis parken eller stranden, og med pumpen kan du hurtigt fylde airtracken op, så den er klar til brug.

Om du er gymnast eller har legesyge børn, som elsker at hoppe rundt - så vil en Story airtrack lige være sagen for dig.
Bedømmelser

Længde:

Airtracks kommer i mange forskellige længder. En typisk "hobby airtrack" som de fleste har stående i haven, er typisk 3-6 meter lange. Jo længere en airtrack er, jo flere spring kan du lave i træk - Så går du efter en airtrack som du kan lave en hel serie på af spring, så skal du op i 5-6 meter lang airtrack. Hvis du kun er ude efter at lave et enkelt eller to/tre spring i træk, så er en airtrack på 3-4 meter nok.

Bredde:

Den typiske bredde på en airtrack er 1 meter bred. Dette er den ideelle bredde for at lave enkelte eller hele serier af spring.

Tykkelse:

Tykkelsen på en airtrack er typisk 10-20 cm. Her er 10 cm det mest almindelige for "hobby airtracks". En airtrack på 20 cm er beregnet til at kunne tage en højere belastning, og der er derfor beregnet for unge/voksne gymnaster.

Konstruktion:

Airtracks er enten bygget med Single Rail eller Double Rail. Her er sidstnævnte den højeste konstruktion for en airtrack, og holdbarheden er derfor markant længere end på en almindelig single rail airtrack.

Volume:

Volumen er angivet i Liter (L), og er det antale Liter en airtrack kan rumme.

Vægt:

Vægten på én airtrack, uden tilbehør.

Pumpe:

Alle airtracks er oppustelige og skal derfor pumpes før brug. Ved køb af de fleste airtracks medfølger der en pumpe. Nogle af de store mærker som Story har inkluderet elektriske pumper på deres topmodeller af airtracks - Dog medfølger der en almindelig håndpumpe hos de fleste andre mærker.

Taske:

For de fleste airtracks er en taske inkluderet, dette er smart til når du skal transportere din airtrack.

Maks. belastning:

Den maksimale bruger belastning for en airtrack er væsentlig for garanti og holdbarheden på din airtrack. Den maksimale brugerbelastning må ikke overskrides, da dette kan skade din airtrack.

Sammenkobling system:

På nogle airtracks er der en sammenkobling system, så du har mulighed for at koble 2 eller flere airtracks sammen. Dette er smart når du vil have en lang airtrack bane, så du kan øve dine lange serier af spring.

Håndtag:

Et håndtag på din airtrack er god at have, til når du skal transportere den rundt.
Specifikationer
Længde 600 cm
Bredde 100 cm
Tykkelse 10 cm
Konstruktion Double Rail
Volume 600 L
Vægt 15 kg
Pumpe Elektrisk pumpe
Taske Inkluderet
Maks belastning 150 kg
Sammenkobling system Velcro
Håndtag Ja