Beskrivelse
Detaljer
Farverige kvalitets airtracks fra Story. En 20 cm tykkelse og en længde på 5 meter giver dig en komfortabel airtrack, perfekt egnet til alle med interesse for gymnastik og spring. Disse airtracks til voksne og børn er ideel for dem som gerne vil træne gymnastik i hjemmet eller i haven..

Sæt flere airtracks sammen i enderne ved at bruge af sammenkoblingssystemet af velcro, og opnå endnu længere springbaner til sjov med gymnastik vennerne. På Story airtracks er der langs midten en linje, som er der for at hjælpe dig, når du udøver dine mange kombinationer af spring.
Medfølgende ved købet af en af disse airtracks er en elektrisk pumpe og en smart taske, så du nemt kan tage den med dig overalt og hurtigt pumpe airtracken op med luft.

Disse airtracks er et lækkert køb for alle voksne gymnaster og børn, som elsker gymnastik og gerne vil have en mere komfortabel airtrack med et bedre aftræk for alle deres spring.
Bedømmelser

Længde:

Airtracks kommer i mange forskellige længder. En typisk "hobby airtrack" som de fleste har stående i haven, er typisk 3-6 meter lange. Jo længere en airtrack er, jo flere spring kan du lave i træk - Så går du efter en airtrack som du kan lave en hel serie på af spring, så skal du op i 5-6 meter lang airtrack. Hvis du kun er ude efter at lave et enkelt eller to/tre spring i træk, så er en airtrack på 3-4 meter nok.

Bredde:

Den typiske bredde på en airtrack er 1 meter bred. Dette er den ideelle bredde for at lave enkelte eller hele serier af spring.

Tykkelse:

Tykkelsen på en airtrack er typisk 10-20 cm. Her er 10 cm det mest almindelige for "hobby airtracks". En airtrack på 20 cm er beregnet til at kunne tage en højere belastning, og der er derfor beregnet for unge/voksne gymnaster.

Konstruktion:

Airtracks er enten bygget med Single Rail eller Double Rail. Her er sidstnævnte den højeste konstruktion for en airtrack, og holdbarheden er derfor markant længere end på en almindelig single rail airtrack.

Volume:

Volumen er angivet i Liter (L), og er det antale Liter en airtrack kan rumme.

Vægt:

Vægten på én airtrack, uden tilbehør.

Pumpe:

Alle airtracks er oppustelige og skal derfor pumpes før brug. Ved køb af de fleste airtracks medfølger der en pumpe. Nogle af de store mærker som Story har inkluderet elektriske pumper på deres topmodeller af airtracks - Dog medfølger der en almindelig håndpumpe hos de fleste andre mærker.

Taske:

For de fleste airtracks er en taske inkluderet, dette er smart til når du skal transportere din airtrack.

Maks. belastning:

Den maksimale bruger belastning for en airtrack er væsentlig for garanti og holdbarheden på din airtrack. Den maksimale brugerbelastning må ikke overskrides, da dette kan skade din airtrack.

Sammenkobling system:

På nogle airtracks er der en sammenkobling system, så du har mulighed for at koble 2 eller flere airtracks sammen. Dette er smart når du vil have en lang airtrack bane, så du kan øve dine lange serier af spring.

Håndtag:

Et håndtag på din airtrack er god at have, til når du skal transportere den rundt.
Specifikationer
Længde 500 cm
Bredde 100 cm
Tykkelse 20 cm
Konstruktion Double Rail
Volume 1000 L
Vægt 15 kg
Pumpe Elektrisk pumpe
Taske Inkluderet
Maks belastning 150 kg
Sammenkobling system Velcro
Håndtag Ja