Story Airtrack 4m x 1m x 10cm


Pris: 3.189,59 kr

Special Price 2.000,00 kr SUMMER SALE

Pris: 3.189,59 kr

Special Price 2.223,04 kr SUMMER SALE

3.189,59 kr
3.189,59 kr
Beskrivelse
Detaljer
Flere farvers airtracks fra Story i en 10 cm tykkelse med en længde på 4 meter. Med airtracks af denne længde får du en længere springbane, som gør det endnu federe for børn at hoppe rundt på. Gymnaster af forskellige niveauer vil også kunne få stor gavn af disse airtracks, så de træne alle deres vilde spring, som flikflaks og baglæns saltoer, i hjemmet eller haven.

Airtracks fra Story kan kobles sammen ganske enkelt ved at bruge velcroen i enderne. Herved får man en endnu længere springbane, som giver større mulighed til at kombinere flere spring og tricks. For gymnaster er dette fedt, da de vil kunne træne med venner og sammen blive bedre til deres sport. Linjedesignet ved midten af disse Story airtracks giver dig en lettere chance for at holde en god linje, når du træner spring.
Ved køb følger der en elektrisk pumpe med i en smart taske, der gør det nemt at pumpe din airtrack op og herefter smutte afsted i parken eller tage den med på en tur til stranden.

Hvis du er til gymnastik eller har brug for noget sjovt aktivitet til dit barn, så vil disse Story airtracks med sikkerhed være for dig!
Bedømmelser

Længde:

Airtracks kommer i mange forskellige længder. En typisk "hobby airtrack" som de fleste har stående i haven, er typisk 3-6 meter lange. Jo længere en airtrack er, jo flere spring kan du lave i træk - Så går du efter en airtrack som du kan lave en hel serie på af spring, så skal du op i 5-6 meter lang airtrack. Hvis du kun er ude efter at lave et enkelt eller to/tre spring i træk, så er en airtrack på 3-4 meter nok.

Bredde:

Den typiske bredde på en airtrack er 1 meter bred. Dette er den ideelle bredde for at lave enkelte eller hele serier af spring.

Tykkelse:

Tykkelsen på en airtrack er typisk 10-20 cm. Her er 10 cm det mest almindelige for "hobby airtracks". En airtrack på 20 cm er beregnet til at kunne tage en højere belastning, og der er derfor beregnet for unge/voksne gymnaster.

Konstruktion:

Airtracks er enten bygget med Single Rail eller Double Rail. Her er sidstnævnte den højeste konstruktion for en airtrack, og holdbarheden er derfor markant længere end på en almindelig single rail airtrack.

Volume:

Volumen er angivet i Liter (L), og er det antale Liter en airtrack kan rumme.

Vægt:

Vægten på én airtrack, uden tilbehør.

Pumpe:

Alle airtracks er oppustelige og skal derfor pumpes før brug. Ved køb af de fleste airtracks medfølger der en pumpe. Nogle af de store mærker som Story har inkluderet elektriske pumper på deres topmodeller af airtracks - Dog medfølger der en almindelig håndpumpe hos de fleste andre mærker.

Taske:

For de fleste airtracks er en taske inkluderet, dette er smart til når du skal transportere din airtrack.

Maks. belastning:

Den maksimale bruger belastning for en airtrack er væsentlig for garanti og holdbarheden på din airtrack. Den maksimale brugerbelastning må ikke overskrides, da dette kan skade din airtrack.

Sammenkobling system:

På nogle airtracks er der en sammenkobling system, så du har mulighed for at koble 2 eller flere airtracks sammen. Dette er smart når du vil have en lang airtrack bane, så du kan øve dine lange serier af spring.

Håndtag:

Et håndtag på din airtrack er god at have, til når du skal transportere den rundt.
Specifikationer
Længde 400 cm
Bredde 100 cm
Tykkelse 10 cm
Konstruktion Double Rail
Volume 400 L
Vægt 13 kg
Pumpe Elektrisk pumpe
Taske Inkluderet
Sammenkobling system Velcro
Håndtag Ja